DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Schréder, İstanbulLight Fuarında ziyaretçilerini bekliyor

    Schréder, İstanbulLight Fuarında ziyaretçilerini bekliyor

    Aydınlatmanın ötesinde çözüm ortağı olan Schréder, tüm aydınlatma sektörünü tek çatı altında ve tek fuarda birleştiren İstanbulLight’da ziyaretçileri ile buluşacak. Dış aydınlatma devi Schréder, 21- 24 Eylül 2017 tarihlerinde AGID ve ATMK desteğiyle CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda 9.Hall 131 nolu stantta çözümlerini tanıtacak.

    En son teknolojilerin yer alacağı ve işbirliği fırsatların sunulacağı, tüm aydınlatma sektörünü tek çatı altında ve tek fuarda birleştiren 10. IstanbulLight Uluslararası Aydınlatma & Elektrik Malzemeleri Fuar Ve Kongresi, 21-24 Eylül 2017 tarihleri arasında AGID (Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği) ve ATMK (Aydınlatma Türk Milli Komitesi) desteğiyle İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuarla birlikte 21-22 Eylül 2017 tarihlerinde “11. Ulusal Aydınlatma Kongresi” de gerçekleşecek. Schréder’in sponsorluğunu üstlendiği “Led Dünyası’ndan Standart ve Sertifikalar” oturumunda, Schréder SA Grup Teknik Destek Mühendisi Mr. Jerome Dehon, ‘European Norm 13201: 2015 Yol Aydınlatma Kriterleri Dokumanın Revize Edilmesi ve Getirilen Yenilikler’ sunumunu gerçekleştirecek.

    Schréder aydınlatmanın geleneksel kapsamının ötesine geçerek, müşterilerine, güvenlik, rahatlık ve sürdürülebilir yaşam alanları sağlamada yardımcı olacak en yeni teknoloji çözümlerini IstanbulLight’ta tanıtacak. Dijital çağı kucaklamak ve bağlantılı bir dünyanın tüm avantajlarından faydalanmak üzere geliştirdiği çözümlerini, 9.Hall 131 nolu standında ziyaretçiler ile paylaşacak.

    Dünyanın en köklü dış aydınlatma şirketi Schréder’in aydınlatmanın ötesinde bağlantı olanakları öneren çözümleri, işletme konusunda güçlü faydalar sunarken, kamu ve özel yönetimli alanların tasarımcıları ve yöneticilerine farklı deneyimler yaratma konusunda yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.