DOLAR 32,4532
EURO 34,7901
ALTIN 2443,951
BIST 9946,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Scotty artık paketlerinizi de ışınlıyor

    Scotty artık paketlerinizi de ışınlıyor
    22.11.2018
    A+
    A-

    Teknoloji ile şehir hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan mobil uygulama Scotty, Paket hizmetiyle paket teslimatına yeni bir boyut kazandırıyor. Hızlı, ekonomik ve profesyonel bir hizmet sunan Scotty Paket, satın alınan ürünleri İstanbul içinde sadece iki saatte ulaştırıyor.

    2017’de şehir hayatını kolaylaştırmak amacıyla İstanbul’da kurulan Scotty, son günlerin en çok konuşulan mobil uygulamalarından biri haline geldi. Önce motosikletle yolculuk paylaşımı hizmetiyle şehirdeki trafik sorununu çözmeye odaklanan Scotty, kısa süre sonra Scotty Yemek ile kullanıcıların ve restoranların yemek siparişi deneyimine odaklanarak milyonlarca kullanıcının kalbini fethetti. Son olarak işletmelerin kargo süreçlerindeki sorunlara teknolojik bir çözüm üreterek Scotty Paket’i hayata geçirdi. Kısa sürede Decathlon, Modacruz, Shopigo, Mado, Silk&Cashmere gibi markalarla iş ortaklığı gerçekleştiren Scotty Paket, bu markaların online satış kanallarından yapılan alışverişleri İstanbul içinde sadece iki saatte teslim ederek benzersiz bir deneyim sunuyor.

    Scotty Paket hem işletmelere hem de tüketicilere büyük kolaylık sağlıyor

    Kullanıcılarına gönderileri hakkında birçok detayı anlık olarak sağlayan Scotty Paket “Kargom nerede kaldı?” sorularına son veriyor. Scotty Paket ile ürünlerini İstanbul’da iki saat içinde müşterilerine ışınlamak isteyen işletme sahipleri daha fazla bilgi için paket@scotty. com. tr’ye mail atabilir, Scotty’nin iletişim kanallarından iletişime geçebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.