DOLAR 32,5154
EURO 34,9173
ALTIN 2439,135
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seçimleriyle iz bırakanlara özel; Capella TV Ünitesi

    Seçimleriyle iz bırakanlara özel; Capella TV Ünitesi
    21.12.2018
    A+
    A-

    Şehrin dokusu, ahşabın ruhu ve tasarımın iddiasıyla yaşam alanlarında yepyeni bir hikaye başlıyor…

    Modern dekorasyon anlayışı içinde TV ünitelerinin konumu, dönüşüme uğrayarak farklı bir boyut kazandı. Artık evin merkezini oluşturan TV üniteleri özgün tasarım anlayışı ile buluştuğunda bir üniteden çok ev stilini karakterize eden ana oyuncuya dönüşüyor. Hayata dokunan koleksiyonlarla yaşam alanlarına yeni bir kimlik kazandıran Loda Mobilya, dekorasyon ve iç mimaride önemli bir rol üstlenecek olan Capella TV ünitesi ile ezber bozan bir tasarıma imza atıyor.

    Bir TV Ünitesinden çok daha fazlası…

    Hardal renginin sıcak enerjisi, ahşabın karşı koyulamaz hakimiyetiyle ihtişamlı bir stil ikonuna dönüşüyor. Cesur ve her detayıyla iddialı Capella TV Ünitesi, alışkın olunan tasarım anlayışından farklı bir yol izliyor; modern, şehirli, fonksiyonel ve kesinlikle sıra dışı…

    Sahip olduğu tüm bu özellikleriyle diğer TV ünitelerinden ayrılan Capella, dinamik enerjisiyle her an yaşayan, canlı bir alan yaratıyor. Ödüllü bir tasarım olan Capella TV Ünitesi, kreatif ve modernist bir yorumla salonunuz için güçlü bir arka plan oluşturuyor.

    Furniture İstanbul Tasarım ödüllü Capella, modüler yapısıyla fark yaratıyor

    Televizyonu bir aksesuar gibi taşıyan Capella, pirinç eskitme tekniğinin kullanıldığı metal detayları, çekmeceleri, her biri bir ahenk içinde yerleştirilmiş dekoratif raflarıyla estetiği fonksiyonellikle sentezlemeyi başarıyor. 11 farklı modülden oluşan ve farklı yaşam alanlarına da entegre edilebilen Capella, istenilen ölçülere uygun hale getirilebiliyor. Televizyona sağladığı özel alan ile seyir zevkini farklı bir boyuta taşıyan Capella, çalışmak için hoş bir masa, kitaplarınız içinse göz alıcı bir kütüphane yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.