DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seçtiğiniz mekan Sevgililer Günü yemeğinize gölge düşürmesin

    Seçtiğiniz mekan Sevgililer Günü yemeğinize gölge düşürmesin
    13.02.2018
    A+
    A-

    14 Şubat Yarın! Sevgililer Günü’nde romantik bir akşam yemeği ile geceyi taçlandırmak isteyen çiftler, kendilerini özel hissettirecek, lezzet konusunda beklentilerini karşılayacak restoran arayışında son gün telaşındalar. İşte bu nokta da ödüllü lezzetleri ile İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi restoranı La Mia Luce, beklentilere uygun bir seçenek olarak öne çıkıyor.

    Sevgililer Günü’nde romantik bir akşam yemeği ile geceyi taçlandırmak isteyen çiftler için doğru mekân seçimi oldukça önemli. Abartılı ortam, ağır menüler, kalabalıktan aceleye getirilmiş servis ve sunumlar çiftlerin romantik bir akşam yemeği hayaline gölge düşürüyor. İşte bu noktada doğru mekân seçimi; anılarda yer edecek, unutulmaz ve güzel bir akşam için hayati önem taşıyor.

    Son zamanlarda çiftler, Sevgililer Günü başta olmak üzere özel gecelerde tercih edilen mekânların kalabalığından, özensiz hazırlanan menülerin sunumlarından sıkılmış ve bu durum konusunda çözüm arayışına girmiş durumdalar. Beklentilere uygun, şehrin gürültü ve kalabalığından uzak, lezzetleri konusunda hayal kırıklığı yaşamayacak, sakin ve şık restoranlara ihtiyaç duyuyorlar.

    İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce, misafirlerine sunduğu sıcak atmosferi, şehrin gürültü ve kalabalığından uzak şık ambiyansı ile Sevgililer Günü’nde de çiftler için özel bir seçenek olarak öne çıkıyor.

    Şehrin Gürültüsünden Uzak Baş Başa Romantik Bir Yemek

    Gündelik sıkıntılardan uzaklaşarak sevgilisiyle huzurlu ve romantik bir akşam yemeği geçirmek isteyenler için Suadiye’nin kalbinde yer alan La Mia Luce, çiftlerin beklentisini karşılıksız bırakmıyor. Sevgililer Günü’nde İstanbul’da kalmayı tercih eden çiftler için,

    Seçkin İtalyan ve dünya müzikleri eşliğinde sevgilinizle Roma başta olmak üzere dünya başkentlerinde geziyormuş hissini yaşamak isteyenlerin planları arasında yer alıyor.

    İtalya’nın Kuzeyinden Güneyine Geleneksel İtalyan Lezzetleri

    İtalya’nın güneyinden kuzeyine geniş menü yelpazesi ile sevgilisini mutlu etmek isteyenlere, özel başlangıç ve ana yemekler ile misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatıyor.

    Kırmızı et ürünleri, hamur işleri ve birbirinden lezzetli tatlıları ve diğer geleneksel İtalyan lezzetlerini tatma imkânını misafirlerine sunuyor. Suadiye’nin gizli bahçesi La Mia Luce’nin deneyimli şefleri, sevgililer gününde romantik bir İtalyan akşamı yaşamak isteyen çiftlere özel yemek tavsiyelerinde bulunuyor.

    La Mia Luce Şeflerinin Sevgililer Günü’ne Özel Lezzet Önerisi;

    La Mia Luce’nin deneyimli şefleri, İtalyan Mutfağı’ndaki sayısız seçenek arasından, çiftlerin damak tadının favorisi olmaya aday yemek önerilerinde tavsiyelerde bulunuyorlar.

    Başlangıç için, Güney İtalya’ya özgü peynir ve domates sosuyla kaplanarak fırına verilmiş ince patlıcan dilimlerinin yer aldığı Melanzane Alla Parmigiana, Italyan kültürüne uygun hazırlanan ve damaklarda klasik ve benzersiz bir tat bırakan Tagliata Con Asparagi, tatlı içinse çikolata tutkunlarının favorisi İtalya’nın klasik ve en sevilen tatlısı Mocha Pie’ı öneriyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.