DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sefa Öztürk / Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi: Ekonominin lokomotifi desteklenmeli

    Sefa Öztürk / Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi: Ekonominin lokomotifi desteklenmeli
    25.09.2017
    A+
    A-

    TÜİK, ağustos ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Buna göre; “Türkiye genelinde konut satışlarının 2017 ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %4,7 oranında artarak 120 bin 198 oldu.”

    Son olarak açıklanan verilere göre Türkiye genelinde konut satışları ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre % 4,7 oranında artarak 120 bin 198 oldu. Eylül ayında okulların başlamasıyla birlikte insanlar yazlık bölgelerden büyük şehirlere geri döndü. Böylece inşaat sektörü için de sezon açılmış oldu. Ekim ve kasım aylarında da konut satışlarının artan bir grafik göstereceğini düşünüyorum. En güvenilir ve en çok prim getirisine sahip gayrimenkul, her zaman olduğu gibi en iyi yatırım aracı olarak karşımıza çıkıyor. Talep de, yatırımlar da hız kesmiyor. Bizde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yatırımların hız kesmemesi için ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün devlet tarafından desteklenmeye devam edilmesi büyük önem taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.