DOLAR 32,3158
EURO 35,1068
ALTIN 2293,533
BIST 9057,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şehir hayatında cilde UV koruması gerekli

    Şehir hayatında cilde UV koruması gerekli
    23.07.2018
    A+
    A-

    Yaşlılık lekeleri de denen kahverengi lekelerin kaynağı da güneş. Elbette krem sürmek kırışıklıklar, kuruluk ve cildin yaşla birlikte azalan enzimleri için gerekli. Ama şehir hayatında bile kullandığınız krem güneş koruma faktörü içermeli ki gençlik uzun bir süre korunabilsin, yaşıtlarla belirgin farklar ilerleyen yaşlarda ortaya çıkabilsin.

    Güneşle barış, cilt mucizelerini yaşa…

    UV ışınlarına bariyer oluşturan Reine Blanche Illuminating UV Shield SPF50, güneş ışınlarına geniş spektrumlu güneş koruması sağlayan Precious Cream Light Texture spf20, hem koruyup hem sıkılık veren Divine Cream Light Texture spf20 ilk etapta hayatınıza adapte etmek zorunda olduğunuz, su içmek gibi hayat alışkanlığı haline getirmeniz gereken L’Occitane kremlerinin başında geliyor.

    Bir taşla iki kuş

    Eğer korurken cildinizi renklendirmek ve ışıldamak da istiyorsanız yardım almanız gerekenler ise BB ve CC KremlerImmortelle Precious BB cream serisi SPF30 güneş koruması ile hem cildi pürüzsüz kılıyor hem de cilt tonunu eşitlerken yaşlanma işaretlerinden koruyor. Ölmez otu serisinin aynı çok amaçlı formülüne sahip olan L’Occitane BB kremler üç farklı tonu ile kadınlarla buluşuyor.

    Cildi kusursuzlaştıran şakayık özleri, CC pigmentleri ve ışıltı veren inci partikülleri ile kadınlara ulaşan Peony CC Cream Light Shade ise, anında gösterdiği doğal kusursuzluk etkisi ile neredeyse mucize bir ürün.

    SPF koruması ise onu yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz anlamına geliyor…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.