DOLAR 32,5327
EURO 34,9211
ALTIN 2441,884
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şehirdeki en kapsamlı dünya caz günü kutlaması

    Şehirdeki en kapsamlı dünya caz günü kutlaması
    27.04.2019
    A+
    A-

    Zuhal Konsept Akasya bünyesindeki Tamirane, Tattoom Gallery ve Kırmızı Kedi Kitabevi; 30 Nisan Dünya Caz Günü’nü Dolu Dolu Bir Programla Kutluyor!

    Ücretsiz caz dinletileri, müzik atölyeleri ve caz dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmalarının ardından Tamirane Akasya sahnesinde Jehan Barbur konseriyle Dünya Caz Günü’nün şehirdeki en kapsamlı kutlaması, gün boyu Zuhal Konsept Akasya’da seni bekliyor!

    10 senedir “Morning Jazz Sessions” serileriyle ve konserlerle, 7’den 77’e herkesi caz müzikle buluşturan Tamirane ile Akasya’da birçok marka ve deneyimi bir araya getiren Zuhal Müzik ve Tamirane’nin de bir parçası olduğu Zuhal Konsept Akasya; Herbie Hancock’un caz müzik için “Özgürlüğü hissetmek, tam da o anı yaşadığını anlamak…” diyerek, 2011 yılında UNESCO ile birlikte ilan ettiği Dünya Caz Günü’nü gün boyu süren çok özel bir etkinlik programıyla kutluyor.

    Dünya Caz Günü’ne Özel Jehan Barbur Tamirane Akasya Sahnesi’nde!

    Tamirane, 30 Nisan Salı günü Akasya sahnesinde, sesiyle büyülendiğimiz Jehan Barbur’u, müzik severlerle buluşturuyor. Jehan Barbur, en sevilen şarkılarını ve yıllardan beri süre gelen ve herkesin hayatında farklı bir hatırası ve etkisi olan türküleri, yeniden yorumladığı son albümü “Ürkerek Söylerim”den seslendireceği parçalarıyla eşsiz bir konser yaşatmaya geliyor.

    Konser biletleri biletix’te!

    Zuhal Konsept’te Caz Müzik, Sohbet ve Atölyeler!

    30 Nisan Dünya Caz Günü kapsamında Zuhal Konsept Akasya’daki Kırmızı Kedi Kitabevi’nde saat 16.00’da cazla ilgili benzersiz bir sohbetin gerçekleşeceği “Murat Beşer ve Feridun Ertaşkan’la Caz Üzerine Söyleşi”Tattoom Gallery’de 16.30’da enstrümanlarınızın üzerine dilediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz ya da geçici dövme yaptırabileceğiniz “Custom Your Soul” etkinliğiyle devam ediyor olacak. Saat 19.30’da “Onur Ataman’la Caz Atölyeleri” ve 20.30’da ise saksafonda Önder Mutlu ve piyanoda Yüce Akın’ın eşlik edeceği “Jazz Dinletisi” ile Zuhal Müzik’te caz dolu bir gün geçirmeye hazır ol! Üstelik tüm etkinlikler ücretsiz.

    Zuhal Konsept Akasya ve Tamirane’de, cazın her halinin yaşacağını bu nefis günü sakın kaçırma!

    Program:

    16.00 / “Murat Beşer &Feridun Ertaşkan’la Caz Üzerine Söyleşi” @ Kırmızı Kedi Kitabevi

    16.30 / “Custom Your Soul” @ Tattoom Gallery

    19.30 / “Onur Ataman’la Caz Atölyeleri” @ Zuhal Müzik

    20.30 / Jazz Dinletisi , Saksafon: Önder Mutlu – Piyano: Yüce Akın @ Zuhal Müzik

    21.30 / Jehan Barbur Konseri @ Tamirane

     

    Adres:Zuhal Konsept; Akasya Alışveriş Merkezi 1. Kat

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.