DOLAR 32,5029
EURO 34,7505
ALTIN 2489,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şehirli, modern ve çekici: Maurice Lacroix AIKON Venturer

    Şehirli, modern ve çekici: Maurice Lacroix AIKON Venturer
    02.10.2019
    A+
    A-

    İsviçre saatçiliğinin kusursuzluğunu yansıtan Maurice Lacroix’nın Aikon serisi, AIKON Venturer ile yepyeni bir forma bürünüyor. Kusursuz tasarımıyla dikkat çeken AIKON Venturer, yaydığı enerjiyle metropollerde hızla akan yaşama kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor.

    İsviçre saatçiliğinin yenilikçi ruhu ve mükemmeliyetçiliğini benimseyerek kusursuz tasarımlara imza atan Maurice Lacroix’nın yeni modeli AIKON Venturer, çekici tarzıyla metropollerin yoğun ve hızlı yaşam tarzına eşsiz bir uyum sağlıyor. Saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşan AIKON Venturer; güçlü, modern ve şık tasarımıyla erkeklere günün her anında ve her ortamda eşlik ediyor.

    Maurice Lacroix ikonik modellerinden Calypso’nun soyundan gelen AIKON Venturer, yaydığı enerjiyle adeta maceracı ruhunun ve benzersizliğinin altını çiziyor. Bilekte tam anlamıyla arz-ı endam eden AIKON Venturer, güneş ışını formlu bir kadrana sahip. Tamamen çelik olan saatin indeksleri ise bol miktarda Super-LumiNova ile kaplanmış.

    Dalış saatlerinden esinlenilerek 10 dakikalık aralıklarda konumlandırılan kolları, AIKON Venturer’ı gerçek bir “özellikli saat” yapıyor. Vidalı kasanın arkasında yer alan ve ortadaki işlemeli “M” logosunu çevreleyen “Vagues du Jura” motifi ise Venturer’ın yüksek standartları yansıtan son dokunuşları gözler önüne seriyor.

    Çelik bilezikle gelen AIKON Venturer’ın kadranla aynı renkte kauçuk kayışı da bulunuyor. Markanın deri kayışlarında bulunan Maurice Lacroix’nın “M” logosunun da yer aldığı kauçuk kayışı, Saat&Saat hediye ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.