DOLAR 32,3345
EURO 35,1643
ALTIN 2247,919
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şehr-i Bağcılar, 60 ay sıfır vade farkıyla Turyap’tan satılık 

    Şehr-i Bağcılar, 60 ay sıfır vade farkıyla Turyap’tan satılık 
    17.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesinin satış yetkisini aldı. Turyap, Şehr-i Bağcılar projesinde avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Projede minimum peşinat, 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödemeler yapılabiliyor. Kişiye özel ödeme planlarının yanı sıra, alıcılara Türkiye’nin hemen her ilinde temsilcilikleri bulunan Turyap tarafından gayrimenkul takas olanağı da sunuyor.

    Şehr-i Bağcılar, 21 blokta 1201 daire ve 22 ticari alandan oluşuyor. Yer ve konum özelliklerine göre fiyatları 417.500 ile 585.000 TL arasında değişen 415 adet 3+1 daire satılıyor.

    Şehr-i Bağcılar; bağlantı yolları ile TEM, E-5, Kuzey Marmara Otoyolu’na; metro, otobüs, metrobüs gibi toplu taşıma hatlarına ve Avrupa Yakası’nda havalimanı, otobüs terminaline hızlı erişim olanağı sağlıyor.

    Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi Kuruluşu Başak A.Ş ortaklığı imzasında 30 dönümlük alan içinde projelendirilen Şehr-i Bağcılar projesinde teslim süreci Ağustos – 2020 olarak öngörülüyor.

    Bağcılar’ın Simge Projesi: Şehr-i Bağcılar 

    Projeyi değerlendiren pazarlamadan sorumlu Turyap İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir; günlük ihtiyaca yönelik çevre ile entegre cadde üstü ticari üniteler; peyzaj, gölet ve çevre düzenlemeleri ile doğa içe iç içe; kapalı açık çok amaçlı sosyal ve sportif olanaklar; çocuk oyun alanları; komşularınızla zaman geçirebileceğiniz kamelyalar, seyir terasları, oturma alanları; yer altına alınmış 1.500 araç kapasiteli kapalı otopark düzenlemeleri; kapalı otoparklardan kat erişim olanakları; bloklar arası 12 metreye varan ferah alanlar ve içe dönük yapı ve yerleşim konforu ile Bağcılar’ın Simge Projesi olarak gördüğünü söyledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.