DOLAR 32,4122
EURO 34,7298
ALTIN 2441,356
BIST 9934,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şehre Ayakkabı Dünyası ile adım at

    Şehre Ayakkabı Dünyası ile adım at
    13.09.2018
    A+
    A-

    Şehre dönüş heyecanı başladı. Uzun bir tatilden sonra artık işe dönme vakti!  Ayakkabı Dünyası’nın tatil dönüşü şehir karmaşasına çabucak adapte olmanızı sağlayacak ayakkabı modelleri, ofis stilini sokak tarzının rahatlığıyla birleştiriyor. Ayakkabı Dünyası, aynı zamanda AD Kartlılara özel fırsat kampanyasıyla sonbahara güzellik katıyor!

     Eylül ayının gelişi aynı zamanda şehre dönüşün de göstergesi… Ayakkabı Dünyası, zamansız tarzı yansıtan ayakkabı modelleriyle sonbaharda şıklığı ve rahatlığı bir araya getiriyor. Sezonun trend kıyafetlerini tamamlayan ayakkabılar, sokakta, işte ve akşam gezmelerinde şıklığın tarifini sunuyor.

    Günlük stilin bir numaralı parçası haline gelen sportif ayakkabılar, her tarzda giyilebiliyor. Ayakkabı Dünyası koleksiyonunda yer alan sneaker’lar, daha çok sokak stilini yansıtırken zamansız tarzlarıyla ofis stillerinin de vazgeçilmezi oluyor. Ofiste ve günlük koşuşturmada tercih edilen gri ve siyah renkli maskülen ve kalın tabanlı sneaker’lar, tarzınızı akşamları da sürdürebilme imkânı sunuyor. Birbirinden şık mini elbiselerle ve eteklerle kombinlenebilen sneaker’lar, sokak modasını ayağınıza taşırken sonbahar ruhunu yansıtan tarçın, haki, vizon, opak beyaz renk modeller, sezonun gözde renkleri olarak öne çıkıyor.

    Şehirli duruşun yanında sokak ruhunun ve rahatlığın hâkim olduğu bu sonbaharda minimal çizgilerle tamamlanan, taş, krop gibi işlemeli parlak detaylara sahip beyaz sneaker’lar, konforu ve şıklığı bir araya getiriyor. Sade ama minimal detayların olduğu ışıltılı ve parlak, kısa chelsea modelleri, kadife detaylı botları ve loafer’ları yırtık jean ve bomber ceketlerle tamamlayabilir, sportif tarzınızla sokak ruhunu yakalayabilirsiniz.

    Siyahın ağırlıklı renk olduğu okul ayakkabılarında oxford modeller, açık renkli alternatiflerde kremsi, bej beyazı sneaker’lar çokça tercih ediliyor. Ekru ve bej renkler de açık renk alternatifi olarak kadın sneaker’larda öne çıkıyor. Kısa chelsea bot, süet bot ve süet stiletto’lar, rahatlığına düşkün kadınlara elegan ve zarif bir görünüm kazandırıyor. Klasik tarzda kıyafetlerinizle kombinlenebilen modeller, ofis şıklığının en tarz ve en rahat halini sunuyor.

    Sonbahara güzellik katan kampanya

    Ayakkabı Dünyası, şehre dönüşü ayakkabı tutkunlarını sevindiren kampanyayla kutluyor. Kampanya kapsamında, Ayakkabı Dünyası’ndan yapılacak 400 TL ve üzeri alışverişler, 300 TL ve üzeri ikinci alışverişte geçerli 100 TL değerinde hediye çeki kazandırıyor. 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 200 TL ve üzeri ikinci alışverişte kullanılabilecek 75 TL değerinde hediye çekinin, 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 150 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecek 50 TL değerinde hediye çekinin sahibi oluyor. Anında AD Kart üyeliği fırsatı sunan ve 18-30 Eylül tarihlerini kapsayan kampanyadan kazanılan çekler, spor markaları dışında seçili ürünlerde geçerli olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.