DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2325,815
BIST 9141,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış

    Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış
    06.09.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin et konusundaki en iddialı restoranı Günaydın’ın Kalamış şubesi, tatil sonrası İstanbul’a dönen misafirlerinden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

    Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin en güvenilir adresi olan Günaydın, açıldığı günden bu yana Kalamış şubesinde de yoğun ilgi görüyor. Yurtdışı yatırımları ile birlikte Türkiye’de de büyümeye devam eden Günaydın, yenilenen logosu ile misafirleriyle ilk kez Kalamış adresinde buluşuyor. Modern çizgilerden ilham alınarak yenilenen Günaydın kimliği, markanın gelişime açık, yenilikçi ve dinamik yapısının altını bir kez daha çiziyor.

    Yıllardır süregelen uzmanlığı ile Türkiye’de et severlerin ilk tercihi olan Günaydın; Kalamış marinaya bakan keyifli lokasyonunda, Anadolu yakasındaki müdavimlerine ferah ve konforlu bir ortam sunuyor. Günaydın Kalamış, şık dekorasyonunun yanı sıra geniş bahçe alanı ile de fark yaratıyor. Kebap konseptiyle hizmet veren Kalamış şubesi, 110 kişilik iç kapasitesi ve 110 kişilik bahçe alanıyla; aile yemeklerinden özel gün organizasyonlarına, maç heyecanından iş yemeklerine kadar farklı buluşmalara keyif katıyor.

    Yüksek kaliteli et seçenekleriyle açıldığı her noktada aynı standartlarda hizmet sunan Günaydın; özel kebaplarının yanı sıra meze seçenekleri, kuzu tandır, semsek ve nar ekşili patlıcan söğürme gibi yöresel yemeklerle de farkını ortaya koyuyor. Günaydın kebap konseptinin zengin menüsü; lahmacun, Adana ve fıstıklı kebap gibi geleneksel tatların yanında künefe, katmer ve baklava gibi tatlı seçenekleriyle misafirlere benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.