DOLAR 32,499
EURO 34,9574
ALTIN 2429,864
BIST 9805,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şehrin en yeni etkinlik alanı Social İstanbul Demirören İstiklal’de

    Şehrin en yeni etkinlik alanı Social İstanbul Demirören İstiklal’de
    04.07.2017
    A+
    A-

    Pera bölgesinin sahip olduğu kültürel mirası yeniden yaşatarak farklı konseptlerdeki her türlü etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Social İstanbul, yaz sezonunda da Demirören İstiklal’de yaratıcı kesimin buluşma noktası olacak.

    İstanbul’un sosyal kalbinde konumlanan Demirören İstiklal, şehrin en yeni etkinlik, sanat ve fuar alanı Social İstanbul’u bünyesine katıp, “NBA Fan Zone” sergisiyle 5 Mayıs’ta kapılarını açmıştı. Yoğun ilgi gören serginin bitmesinin ardından Social İstanbul yine çok renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tiyatrodan konsere, festivalden lansmana; kültür sanat eksenindeki birçok prestijli etkinlik Demirören İstiklal’in çatısı altındaki Social İstanbul’da olacak.

    Demirören İstiklal’ın iki katına konumlanan Social İstanbul farklı amaçlara göre adapte edilebilen çok yönlü kullanım imkanıyla 4000 m2’lik esnek bir alan sunuyor. Social İstanbul uluslararası trendleri, sergileri ve festivalleri yakından takip ederek tüm bunları İstanbullular ile buluşturacak olmanın heyecanını da yaşıyor.

    Yaratıcı kesimin yeni buluşma noktası : Social İstanbul

    Social İstanbul, kültür-sanat ve bilim adına gerçekleşen gelişmelere ev sahipliği yapmayı ve tüm yaratıcı endüstriler için bir buluşma noktası yaratmayı hedefliyor.

    Social İstanbul, Demirören İstiklal’in içinde bulunan diğer alanlara da kolaylıkla erişim imkanı sunuyor.

    İstanbul’un sosyal kalbinde konumlanan Social İstanbul’da etkinlikler 12 ay boyunca devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.