DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şekerbank afetzede esnaf ve çiftçilerin borçlarını erteliyor

    Şekerbank afetzede esnaf ve çiftçilerin borçlarını erteliyor
    30.01.2019
    A+
    A-

    Şekerbank, Antalya’da fırtına ve hortum felaketinden etkilenen esnaf ve çiftçi müşterilerine destek olmak üzere önemli bir adım attı. Banka afetten zarar gören esnaf müşterilerinin kredi taksitlerini 6 ay ertelerken, afetzede çiftçilerin ise ödemelerini bir sonraki hasat zamanına öteliyor.

    Şekerbank, Antalya’da fırtına ve hortum felaketinden etkilenen esnaf ve çiftçi müşterilerinin kredi taksitlerini erteleyecek. Banka verdiği destek ile esnafın kredi taksitlerini 6 ay ertelerken, çiftçilerin ödemelerini ise bir sonraki hasat zamanına öteleyecek.

    Uygulama, Şekerbank’ın Antalya şubelerine bağlı felaketten zarar gören tüm esnaf ve tarım bankacılığı müşterileri için geçerli olacak. Afetzede esnaf ve çiftçilerin söz konusu destekten yararlanabilmeleri için hasar tespit raporlarıyla birlikte Şekerbank’ın Antalya’da yer alan şubelerine başvurmaları yeterli olacak.

    Erdal Erdem: “Zor günlerinde de müşterilerimizin yanındayız.”

    Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem, afetzede müşterilerine özel bankanın sunduğu imkana ilişkin olarak şöyle konuştu: “Banka olarak 65 yıldır yalnızca iyi günlerinde değil zor günlerinde de müşterilerimizin yanında yer alıyoruz. Antalya’da yer alan esnaf ve çiftçi müşterilerimizin yaşadıkları felaket sonrası hasarlarının giderilmesi için de üzerimize düşeni yerine getiriyor ve zor günlerinde onları destekliyoruz. Büyük üzüntü duyduğumuz bu doğal afet dolayısıyla tüm Antalya halkının acılarını paylaşıyor, ülkemizin en kısa sürede bu afetin yaralarını sarması için çalışıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.