DOLAR 32,4487
EURO 34,8032
ALTIN 2443,658
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selena Gomez malikanesini 2 milyon 999 bin dolara satıyor

    Selena Gomez malikanesini 2 milyon 999 bin dolara satıyor
    26.02.2017
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü şarkısı Selena Gomez, Teksas’ta bulunan malikanesini yaklaşık 3 milyon dolara satışa çıkardı.

    Müzik dünyasının genç prensesi Selena Gomez, havuzlu ve tenis kortlu malikanesini satışa çıkardı. Gomez’in 2 milyon 999 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon dolar talep ettiği malikanenin satış işlemleri uluslararası bir emlak şirketi tarafından yürütülüyor.
    Beş yatak odası bulunan malikanenin kendine ait mavi zeminli bir tenis kortu ve basketbol sahası da var. Bir açık hava oturma odası, kaydıraklı havuz, şömineli odalar Gomez’in malikanesinde bulunan diğer ayrıntılar: Gomez’in satışa çıkardığı malikanesinde bir sinema salonu ile bilardo masasının da bulunduğu bir de oyun odası yer alıyor. Selena Gomez’in Teksas’taki bu malikane dışında başka mülkleri de var. Gomez bu evi iki yıl önce 3.5 milyon dolara satın almıştı. Gomez’in aslında “rüya evi” diye tanımladığı bu malikaneyi çok sevdiği ancak işleri yüzünden burada fazla vakit geçiremediği için elden çıkarmaya karar verdiği konuşuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.