DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selin yeni kokusu Mavi Ladin 4 ile ormanda yolculuğa çıkarıyor

    Selin yeni kokusu Mavi Ladin 4 ile ormanda yolculuğa çıkarıyor
    25.04.2019
    A+
    A-

     

    “Hayatın Kokusu” parfümlü kolonya serisi ile doğanın içinden gelen kokuları saf halleri ile bugüne taşıyan Selin, ailesine yeni bir koku ekledi: Mavi Ladin 4. İlhamını 4 yüzyıla kadar yaşayan ladinlerden alan Selin Mavi Ladin 4, ferahlatan orman kokusuyla gün içinde küçük molalar vermenizi sağlayacak.

    Mavi-gümüşi dalları ve heybetli gövdesiyle dört asır boyunca yaşayan Mavi Ladin, gösterişli ve güzel görünümü kadar hoş kokusuyla da büyülüyor. Cesur, dingin ve sabırlı olarak nitelendirilen Ladin’in kokusu size çam ormanlarının kokusunu da anımsatacak. Selin Mavi Ladin 4, yoğun iş temposu ve günlük hayat koşturmacasından bunalanları, ferahlatan orman kokusuyla küçük bir molaya davet ediyor.

    Hatıralarımızda bıraktığımız kokuları bugünlere kazandıran Selin’in “Hayatın Kokusu” serisinde yeni koku Selin Mavi Ladin 4’ün yanı sıra Ardıç, Lavanta, Bahçe Gülü, Hanımeli ve Sığla bulunuyor. Kare, silindir ve spreyli ambalajlarda satışa sunulan “Hayatın Kokusu” serisinin silindir ambalajları Migros’ta, 100 ml’lik pump formatı ise Watsons’ta yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.