DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ tiyatro sahnelerinde

    ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ tiyatro sahnelerinde
    19.12.2019
    A+
    A-

    Temaşa Gösteri Sanatları tarafından sahnelenen ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ usta oyuncular Kayra Şenocak, Pelin Öztekin, Dost Elver ve Ferdi Akarnur’un performanslarıyla Ankara sahnelerinde yerini almaya hazırlanıyor.

    11 yıllık evliliklerini kurtarma çabasında olan bir çiftin psikodramasının anlatıldığı ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ ‘’Evlilikte kadınlar aslında ne ister? Erkekler bu isteklerin ne kadarını doğru anlar?’’ sorularının cevaplarını esprili bir dille yanıtlıyor.

    İlk olarak 22-23 Aralık’ta Ankara’da seyircisi ile buluşacak olan bu keyifli oyunun senaryosunu ve yönetmenliğini yine başarılı oyuncu Kayra Şenocak üstleniyor.

    Peki ya siz 11 yıllık bir evliliği ayakta tutmak için en fazla ne yapardınız? Mesela sırf karınızı mutlu etmek için hamile kalır mıydınız?

     

     

    Yazan Yöneten: Kayra Şenocak

     

    Oyuncular:
    Ferdi Akarnur
    Kayra Şenocak
    Dost Elver
    Pelin Öztekin

    Dekor: Nazmi Karabacak
    Müzik: Derya Samur
    Ses ve Işık: Samet Yazgı
    Kostüm: Nuray Saraçoğlu
    Afiş Foto: Eren Yiğit

    Afis Tasarım: Mopp Ajans

    Basın & İletişim: Yaprak Teke

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.