DOLAR 32,5501
EURO 34,934
ALTIN 2444,068
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Serafina Mare Bodrum’da kapılarını açtı

    Serafina Mare Bodrum’da kapılarını açtı
    17.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Serafina İstanbul’dan sonra Ege’ye inerek Bodrum’da üçüncü şubesini açtı. Serafina Mare’nin açılışı bayramın ilk gününe denk gelince açılış töreni renkli ve bol eğlenceli oldu. Metin Şen’in ev sahipliğinde gerçekleşen Bodrum’un en gözde koylarından Gündoğan Küçükbük’te yeni proje Seba Küçükbük Evleri ve Seba Residence’nin beach kısmında hizmete girdi.

    İstanbul’da Akmerkez ve Vadistanbul’dan sonra Bodrumluları İtalyan lezzetleri buluşturacak olan Serafina Mare yepyeni konseptiyle hem restaurant hem de beach olarak bu yaz Bodrum’a damgasını vuracak. Metin Şen’in ev sahipliğinde gerçekleşen davetin onur konukları Serafina’nın İtalyan kurucularından Fabio Granato ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Keçeli oldu. Gecenin en büyük süprizi Bodrum’da nostalji geceleri ile ün yapan Dj Ali Sayar muhteşem performansı ve müziği geceye damgasını vurdu. Ayrıca yağan sürpriz yağmur acılaşa katılan konukların eğlencesini ve hızını kesmeye yetmedi. Konuklar Serafina’nın şefi Dilaver Göktaş’ın hazırladığı birbirinden leziz tatları tattıktan sonra Ali Sayar ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar çoşup eğlenirken pasta yerine özel hazırlanan pizzayı Metin Şen ve Serafina’nın kurucusu Fabio Granato birlikte kestiler.

    Serafina Mare’nin açılışına katılan isimler arasında Selim-Eda Kosif, Fatih-Esra Öztürk, Rüştü-Işıl Rençber, Ayla Çelik, Barbaros Utku, Burak-Gülin Karabacak, Erol-İnci Bilecik, Engin-Selen Keçeli, İlhan-Sena Gülay, Ayfer-Cengiz Karavan, Önder Öztarhan, Sedef Fenercioğlu, Hümeyra Ökçün ve Burak-Nil Uyguner vardı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.