DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seramiksan “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” anlayışıyla servis ağını genişletiyor

    Seramiksan “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” anlayışıyla servis ağını genişletiyor
    12.12.2018
    A+
    A-

    Türk seramik sektörünün köklü ve yenilikçi markası Seramiksan, vitrifiye ürün grubunda teknik servis ağını genişleterek, müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor.

    Seramiksan vitrifiye ürün grubunda satış sonrası müşteri beklentilerinin üzerinde bir hizmet kalitesi sunmak ve bu başarıyı sürdürebilmek için yeni bir eğitim programına başladı. Bugüne kadar seramik alanında gerçekleştirdiği “Usta Eğitim Seminerleri” ile Türkiye’nin farklı şehirlerinde ustalarla buluşan Seramiksan, yurt genelinde daha geniş bir alana, en hızlı şekilde hizmet verebilmek için yepyeni bir eğitim programı ile mevcut teknik servis ağını da genişletiyor.

    Dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisi ile el değmeden vitrifiye üretebilenSeramiksan’ın üretim tesislerinde verilen eğitimlerde teknik servis adayları fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi. Üretim tesisleri ve vitrifiye ürünleri hakkında bilgilendirilen adaylara, ürünlerin teknik özellikleri ve sahada karşılaşabilecek durumlarla ilgili uygulamalı eğitimler de verildi.Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar’ın adaylarla bir araya gelerek şirket tanıtım sunumu gerçekleştirdiği programda, servis adaylarının hizmet vermeye başlamaları için ölçme ve değerlendirmeler yapılarak eğitim programı tamamlandı.

    Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikasıyla hareket eden Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.