DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seramiksan’dan büyük sponsorluk

    Seramiksan’dan büyük sponsorluk
    18.02.2017
    A+
    A-

    Seramiksan, 2017 CEV Kar Voleybolu Avrupa Kupası’na Sponsor Oldu.

    Sosyal sorumluluk projelerinde önemli çalışmalara imza atan, spora ve sporcuya verdiği destekle fark yaratan Seramiksan, 2017 CEV Kar Voleybolu Avrupa Kupası’na sponsor oldu. Kış sporlarında son dönemlerin gözdesi olan “Kar Voleybolu” turnuvasına destek veren Seramiksan’ın 2011 yılında kurduğu Kadın Voleybol Takımı Sultanlar Ligi’nde başarıyla mücadele ediyor.

    18-19 Şubat’ta yapılacak olan 2017 CEV Kar Voleybolu Avrupa Kupası’nın 1.turu, ilk kez Türkiye’nin en yüksek zirvelerinden biri olan Erciyes’te gerçekleşecek. Dünya çapında sporcuların yer aldığı turnuvada 24 takım karşılaşacak.

    Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “Voleybolda başarılara imza atarak Sultanlar Ligi’ne yükselen bir takımımız var. Firmamızın spora verdiği destek her geçen gün artarak devam etmektedir. Hem spor kulübümüzün hem de sponsor olduğumuz sporcuların elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırıyor. 2017 CEV Kar Voleybolu turnuvası gibi büyük organizasyonların ülkemizde gerçekleşmesi, kış sporlarının gelişmesinde ve tanıtımında büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Seramiksan olarak sponsor olmaktan dolayı mutluyuz. Uluslararası organizasyonun gerçekleştirilmesi için emeği geçen Türkiye Kayak Federasyonu ve Erciyes A.Ş’ye teşekkür ediyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.