DOLAR 32,4709
EURO 34,9366
ALTIN 2436,166
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seranit, Cersaie’de yeni ürünlerini sergiledi

    Seranit, Cersaie’de yeni ürünlerini sergiledi
    04.10.2018
    A+
    A-

    Seranit, dünya seramik sektörünün önde gelen markalarının buluştuğu fuara, porselen ve seramik karo koleksiyonlarıyla damgasını vurdu

     Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit, her sene olduğu gibi bu sene de 24-28 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de Salon 19’da yer alan D9-C10 standında ürünlerini görücüye çıkardı.

    Seranit Cersaie standında, Son teknolojiyle üretilen, farklı yüzey ve renk alternatiflerine sahip yeni Teknik Porselen ürünlerinin yanı sıra zengin ebat, renk ve desen seçenekleriyle ahşap, mermer, doğal taş, beton koleksiyonundan ürünlere yer verdi.

    Geniş desen ve renk seçenekleri ile her ihtiyaca yönelik çözümler barındıran Seranit’in 40×120 ve 30x90cm ebatlarındaki duvar koleksiyonları da Cersaie’de yerini aldı. Buna ek olarak 10×30, 20×20, 10×10 ve altıgen gibi küçük ebatları bünyesinde toplayan yepyeni bir koleksiyonda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

    Seranit’in en çok ilgi gören inovatif ürünü Aquanit Porselen Duş Karosu uygulama alternatifleri, geniş portföyü ve model alternatifleri ile stantta sergilendi. Bunun yanında, diğer inovatif ürünlerinden Seravista Porselen Basamak ve Duostone Kompozit Köpük Karo da stantta yerini aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.