DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sertab’ın müzikali yeni sezonda Zorlu PSM’ye taşındı

    05.08.2019
    A+
    A-

    Son iki yıldır izleyicilerini zamanda bir yolculuğa çıkaran Sertab’ın Müzikali, yeni sezonda Zorlu PSM’de!Uzun süre hafızalarda yer edecek müzikalin ilk gösterisi olan 11 Eylül için biletler satışa çıkıyor… Zorlupsm.com ve PSM sosyal medya hesaplarından, tüm sezon programının detayları takip edilebilecek. Müzikal, yenilenen koreografisi, yeni şarkılar ve etkileyici yeni ışık tasarımıyla izleyiciyle buluşacak!

    27 yıldır içimize işleyen sesiyle, birçok anımıza eşlik eden Sertab Erener, iki yıl önce hayata geçirilen Sertab’ın Müzikali’yle birlikte, sezon boyunca dünyaca ünlü müzikallere ev sahipliği yapan Zorlu PSM’de olacak!

    Müzikale Broadway’den Işık Tasarımcısı…

    Müzikalin Beyhan Murphy tarafından koreografileri bu yıl Zorlu PSM’ye özel olarak yenileniyor. Bir yandan, 1967’den bugüne 200’den fazla Broadway yapımında ışık tasarımcısı olarak çalışan, Tony ödüllü Ken Billington Sertab’ın Müzikali için ilk defa Türkiye’ye gelecek ve gösterinin ışıklarına kendi dokunuşunu katacak.

    Sertab’ın Müzikali, izleyenlere geçmiş zamandaki halini hatılatacak, “duyunca seni hatırlayacağım” diye düşündüren şarkılarıyla aslında her anımızda Sertab’ın sesi yanımızdaymışgibi hissettirecekbir performans ile seyircilerini Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde ağırlayacak. Geçtiğimiz yıllarda 90’lar ve 2000’ler temaları ile iki bölüm halinde izleyicisine kucak açan müzikal bu sene tıpkı bir zaman makinası gibi izleyenlere farklı melodiler ve tarihler arasında yolculuğa çıkaracak.

    Image11 Eylül 2019 gösterisinin biletleri, Biletix’te ve Zorlu PSM gişelerinden satışa çıkıyor! Gelecek gösterilerin biletleri ise Biletix, Zorlu PSM gişeleri ve Zorlu PSM sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.