DOLAR 32,5707
EURO 35,0077
ALTIN 2461,308
BIST 9887,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Servcorp, Avustralya’nın birinci, dünyanın ikinci en büyük esnek ofis sağlayıcısı

    Servcorp, Avustralya’nın birinci, dünyanın ikinci en büyük esnek ofis sağlayıcısı
    07.12.2018
    A+
    A-

    Servcorp ülkeler, eyaletler ve şehirlerde, prestijli bina sahipleri tarafından memnuniyetle karşılanan bir firmadır. Küçük işletmeler için bir kreş, uluslararası şirketler için yeni pazarlara doğru genişleyebilecekleri bir ev olarak kabul edilmekte ve dünyada da bu şekilde tanınmaktadır.

    1978 yılında kurulmuş olan Servcorp, Avustralya’nın birinci, dünyanın ikinci en büyük esnek ofis sağlayıcısıdır. Dünya çapında, pazar payı bazında ikinci sırada yer almaktadır.

    Şu anda 23 ülke, 54 şehir ve 160 prestijli lokasyonda üstün teknoloji altyapısı ve beş yıldızlı hizmet garantisi ile 40,000’in üzerinde müşteriye ev sahipliği yapmaktadır. Servcorp müşteri portföyünün yüzde 60’ı, dünyanın en iyi 2000 şirketi arasında yer almaktadır. Bu var olan geniş lokasyon ağı ile bulunduğu şehirlerde global firmaları yatırıma teşvik etmektedir.

    Microsoft, American Express, Google, Dell, Bloomberg, Expedia, Salesforce, Symantec, Morgan Stanley ve Cisco, çoklu pazar araştırmalarında ve seçilmiş pazarlarda girişim başlatmakta öncü olan Sevrcorp’u bu aşamada kullanan firmaların, yalnızca birkaçıdır. Servcorp hakkında ayrıntılı bilgi için http://www.servcorp.com ve http://www.servcorp.com.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Servcorp Türkiye Genel Direktörü Damla Özgönül

    26 Aralık 1986 tarihinde Kocaeli’de doğan Damla Özgönül, ilköğretim ve lise eğitimlerini aynı şehirde tamamladı. Bir kız annesi olan Özgönül, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlayan Özgönül, devam eden dil merakı ile hâlen İspanyolca öğrenmektedir.

    2010 yılında İstanbul’un en güzel semtlerinden Nişantaşı’ndan, Türkiye hazır ofis pazarına giriş yapan Servcorp ile kariyerine şirketin yüzü, yani resepsiyonisti olarak başlayan Damla Özgönül, geçen zaman içerisinde asistanlık, ekip liderliği, şube yöneticiliği gibi pozisyonlarda bulunarak kariyer basamaklarını adım adım çıkmıştır.

    Servcorp’un çalışanlarına verdiği değer ile yurt dışındaki birçok Servcorp ofisinde de kısa süreli çalışmalara katılan Özgönül, yönettiği şubelerde gösterdiği, kanıtlanmış başarılar neticesinde, 3 yıldan beridir Türkiye operasyonlarının başında yer almaktadır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.