DOLAR 32,3367
EURO 35,1414
ALTIN 2247,79
BIST 8747,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seven Knights’a yeni kahraman Kudretli “Sun Wukong” katıldı

    Seven Knights’a yeni kahraman Kudretli “Sun Wukong” katıldı
    23.11.2017
    A+
    A-

    “Son Avatar” pasif yeteneğine sahip Evrensel kahraman Kudretli Sun Wukong oyuna katılırken destek yeteneği ile Geliştirilmiş Tartarus ve Takım Diriltme sistemi oyuna eklendi. Ayrıca Ruh almak ve Limit Kırma oyuncular için daha kolay hale getirildi.

    Netmarble mobil RPG oyunu Seven Knights için yeni karakter Kudretli Sun Wukong’un oyuna katıldığını ve Tartarus sisteminin güncellendiğini duyurdu.

    Sun Wukong, “Son Avatar” eşsiz pasif yeteneğine sahip bir kahraman. Bu yeteneği ile yüzde 100 YP ile canlanıyor ve 4 avatara kadar çağırabiliyor. Ayrıca bu yetenek sayesinde Sun Wukong hasar düşürme ve blok etkisinin yanında evrensel kahraman bağışıklığı da veriyor.

    Yetenekleri güçlendi

    Kudretlendirme yetenekleri ile saldırı gücü de büyük oranda geliştirildi. Bu kudretlendirme güncellemesi ile birlikte karakterin gücü farklı saldırı yetenekleri ile ortaya konuyor. Özellikle evrensel kahramanlar için geliştirilmiş dayanıklılık ve pasif yetenek bu güncelleme ile oldukça geliştirildi.

    Sun Wukong 4 Lord’tan biridir ve Dellons ile anlaşma yaptıktan sonra Yıkım Gücüne ve mühürlenmiş gücüne yeniden kavuşur. Şimdi, Kara Büyü Araştırma Kulesi ile çalışıyor ve intikam için cennete dönmeye çalışıyor.

    Tartarus sistemi daha eğlenceli

    Macera içeriği “Tartarus”, güncelleme ile birlikte daha eğlenceli ve stratejik bir hale geldi. Tartarus, eskiden 15 kahraman ile birinci kattan, dokuzuncu kata kadar bir defada tamamlanıyordu. Şimdi ise sisteme eklenen yeni destek yeteneği ile oyuncular daha stratejik bir oyun sergileyebilecek. Yeni eklenen Takım Diriltme Sistemi ise oyuncuların bölümleri daha yüksek zorluk seviyesinde bitirmesine olanak sağlayacak ve belirli miktarda Yakut ile alınabilecek. Oyuncular, Tartarus’dan elde edecekleri yıldız puanları ile yeni aksesuarlar bulabilecekler.

    Bunlara ek olarak, eksiden sadece araştırmayla alınan Ruh, artık kahraman satışlarından alınacak. Ruh alma şansı artırıldı, bu sayede oyuncular daha kolay limit kırma yapabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.