DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde İntema Yaşam’da yeni hikayeler yaratın

    Sevgililer Günü’nde İntema Yaşam’da yeni hikayeler yaratın
    05.02.2018
    A+
    A-

    İntema Yaşam, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiğinizle birlikte paylaşacağınız keyifli ve unutulmaz anlar için farklı seçenekler sunuyor. “Kirala&Pişir” mutfak konseptinden, İntema Yaşam Akademi workshop’larına, en iyi mutfak gereçlerinden özel tasarım dekoratif ürünlere kadar birçok farklı hediye alternatifleri İntema Yaşam’da yer alıyor

    İntema Yaşam, yemek, doğal ve sağlıklı ürünler, aksesuar, workshop ve yaşam fikirlerini bir araya getirerek ziyaretçilerine birçok farklı deneyimi bir arada yaşatıyor. Yemek ve mutfağa dair tüm ihtiyaçları karşılayan İntema Yaşam, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiğinizle birlikte güzel ve unutulmaz anlar paylaşmanız için farklı seçenekler sunuyor.

    İntema Yaşam, mutfak ve yemek tutkunlarının yanı sıra vaktini iyi değerlendirmek isteyenler için alternatif bir mekan olarak öne çıkıyor. İçerisinde farklı lezzetler sunan restoran ve kafelerin de bulunduğu İntema Yaşam’ın “Kirala & Pişir Mutfak”larında sevdiğinizle birlikte yemek pişirip sonrasında yiyebilir, İntema Yaşam Akademi’nin Sevgililer Günü’ne özel workshop’larından birine katılıp hayatınıza farklı lezzetler katabilir ya da günümüz tasarım dünyasının en iyi mutfak gereçlerini ve sofra aksesuarlarını hediye edebilirsiniz.

    Yeni hikayeler aratın

    Daha önce görülmemiş bir konsept olan “Kirala & Pişir Mutfak”lar, eğlenceli saatler geçirmeniz ve mutfağa dair bütün zevklerinizi sergilemeniz için 14 Şubat Sevgililer Günü’nde farklı bir seçenek olarak öne çıkıyor. Kirala & Pişir Mutfak”larda sevdiğinizle birlikte paylaşacağınız anların verdiği keyif, duygularınızı ortaya çıkartarak yeni hikayeler yaratmanıza olanak sağlıyor.

    Hayatınıza farklı lezzetler katın

    İntema Yaşam’ın son teknoloji ürünleriyle tasarlanan mutfaklarında gerçekleşen birbirinden keyifli yemek workshop’ları, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde hayatınıza yeni lezzetler katmanız için sizi bekliyor. İsterseniz eşinizle birlikte katılabileceğiniz, isterseniz de bugüne özel bir hediye verebileceğiniz İntema Yaşam Akademi’nin workshop’ları ile yeni deneyimler kazanabilirsiniz. Böylece partnerinizle daha sonra birlikte yemek pişirmenin keyfini de yaşayabilirsiniz.

    İntema Yaşam Akademi’nin Sevgililer Günü’ne özel olarak oluşturulan workshop’larında Sevgililer Günü menüsünden kahvaltısına, kurabiyeden Cupcake’lere kadar o gün için seçilmiş lezzetler katılımınızı bekliyor. Deneyimli şefler eşliğinde harika tatlar öğrenip deneyeceğiniz workshop sonunda ise yaşadığınız deneyimi mutlulukla hatırlamanız için katılım sertifikası veriliyor.

    İddialı hediyeler İntema Yaşam’da

    Hiçbir alanın duvarla çevrili olmadığı İntema Yaşam’da en önemli markaların mutfak gereçleri ve dekoratif ürünler satılıyor. Sevgililer Günü’ne özel seçilen tasarım ürünler, seramik ve porselenler sevdiğinize alacağınız iddialı hediyeler olarak dikkat çekiyor.

    İntema Yaşam Akademi’nin atölye programına ve biletlerine; “Kirala & Pişir Mutfak”ların uygun tarihlerine ve biletlerine Biletix’ten ya da İntema Yaşam mağazasından ulaşılabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.