DOLAR 32,4836
EURO 34,7542
ALTIN 2439,992
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde sevdiğinize Victorinox şıklığını hediye edin

    Sevgililer Günü’nde sevdiğinize Victorinox şıklığını hediye edin
    06.02.2020
    A+
    A-

    Sevgililer Günü’ne az kaldı. Çiftler, birbirine en güzel hediyeyi almak için yarışa girdi. Hediyeler seçiminin şık ve zarif olmasının yanında anlamlı olması da önem taşıyor. Saat dünyasında beğenilen tasarımlara imza atan Victorinox, her zaman yenilikçi yaklaşımı ile her tarza hitap eden birbirinden farklı modeller sunuyor.

    Aşkın tanımını yapmak belki zor olabilir ama alınan küçük bir hediye bazen tüm duyguları yansıtabilir. Kelimelerin yetersiz kaldığı durumlarda özel olarak düşünülen bir hediye söze dökülemeyenleri ifade edebilir. Eğer siz de bu Sevgililer Günü’nde sevginizi anlatmak için farklı ve bir o kadar anlamlı bir hediye arıyorsanız Victorinox’un gece mavisi tonlarında hazırlanan Swiss Army Alliance modeline bir şans verebilirsiniz.

    Gece mavisi rengi güçlü bir duruş sergiliyor
    Her ayrıntıyı düşünen ince özellikleri ile dayanıklılık ve kaliteyi aynı anda bulacağınız Victorinox Swiss Army Alliance saat, gece mavisi kadranı asilliği temsil ediyor. Kadranın merkezinde bulunan dolunayı anımsatan sedef daire sevdiğinizin kalbine dokunacak. Yansıma yapmayan safir kristal cam ve çelik kayış kullanım kolaylığı sağlayacak. Çelik kasası, 100 metreye kadar su geçirmeme özelliği ile uzun kullanım imkanı sağlayan saat, eşinizin ya da sevgilinizin kalbini bir kez daha çalmanıza yardımcı olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.