DOLAR 32,584
EURO 35,0328
ALTIN 2461,207
BIST 9890,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevilen iki lezzet Dr. Oetker Çikolatalı Portakallı Puding’de bir araya geldi!

    Sevilen iki lezzet Dr. Oetker Çikolatalı Portakallı Puding’de bir araya geldi!
    27.07.2017
    A+
    A-

    Ağzının tadını bilenlere çağrı: puding pazarındaki başarısını ve üstünlüğünü kanıtlamış olan Dr. Oetker, klasik puding ürün grubuna çok lezzetli bir yeni çeşidi, Çikolatalı Portakallı Puding’i ekledi!

    Dr. Oetker Çikolatalı Portakallı Puding, ideal kıvamı, içeriğindeki bitter çikolata parçaları, bol miktarda portakal içermesi nedeniyle gerçekleştirilen duyusal testlerde tüketicilerden tam not aldı.

    500 ml süt ile pişirilerek hazırlanan Dr. Oetker Çikolatalı Portakallı Puding’in paketinin arka yüzünde Dr. Oetker Deneme Mutfağı Uzmanları tarafından sadece bu ürün için geliştirilen, birbirinden farklı ve damaklarda silinemeyecek lezzetler bırakan, çok özel ve pratik tarifler bulunmakta.

    Dr. Oetker ürünleri ve tarifleri hakkında bilgi almak isteyenler veya hazırlama / pişirme ipuçlarına, püf noktalarına ulaşmak isteyenler 0 800 / 415 98 04 no’lu Ücretsiz Danışma Hattını arayabilir veya www.droetker.com.tr internet adresine başvurabilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.