DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seyahatlerin kurtarıcısı Sephora

    Seyahatlerin kurtarıcısı Sephora
    08.08.2017
    A+
    A-

    Sephora’nın Sephora Collection markasıyla yaptığı en büyük güzellik hamlelerinden biri olan Beauty To Go, geniş ürün skalasıyla seyahat bavullarınızı hafifletiyor. Sephora’nın en beğenilen ürünlerinin seyahat boy versiyonlarının yer aldığı Beauty To Go koleksiyonu, Fingertip Eyelinerlar, lipgloss’lar, dudak balmları,maskeler, ojeler, saç aksesuarları ve seyahat kitleri içeriyor.

     

    Kiss Me Gloss – Dudak Glossu
    Birbirinden güzel renkleri ve iştah açan kokularının arasından seçim yapmayı zorlaştıran Kiss Me Gloss, roll-on şeklindeki pratik ambalajı ve küçük boyutuyla dudaklarınıza sağlıklı bir görünüm katıyor.
    Fiyatı: 24,90 TL

    Color Hit – Oje
    Sephora Color Hit Oje duygularınızı çiçeklerle ifade etmenizi sağlıyor. Yaz gelinciği, gül infüzyonu, yabani papatya, canlı sümbül gibi renklerden oluşan Sephora’nın sembolik oje koleksiyonu, çiçek dünyasından esinleniyor ve tırnakları 12 farklı renkte çiçek açtırıyor.
    Fiyatı: 9,90 TL

    From Day To Night Palette – Far Paleti

    Gündüzleri soft bir makyaj, gece ise daha seksi makyaj seçeneğini From Day To Night Far Parleti en iyi şekilde sunuyor. Aynası ile pratik bir şekilde uygulanan ürün, 4 farklı göz farı içeriyor.

    Fiyatı: 39.90 TL
    Sweet Balm – Dudak Balmı
    Son derece sevimli ambalajıyla, taze ve hafif tonlarda dudaklara kavuşmanızı sağlayan Sweet Balm, dudaklarınızı hafifçe renklendiriyor ve nemlendiriyor.

    Fiyatı: 24.90 TL
    Kiss Me Balm – Dudak Balmı
    İştah açıcı, çekici renkli ve hafif parfümlü Kiss Me Balm, harika şekli ile dudaklarınıza kusursuz bir uyum sağlıyor. Dudaklarınızı nemlendiren ürün, yumuşak renkleriyle keyfinizi arttırıyor.

    Fiyatı: 24,90 TL
    Brush-To-Go – Saç Fırçası
    Pratik, kompakt, taşınabilir, hijyenik, temizlemesi son derece kolay Brush-To-Go, silikon fırçası ve entegre saklama alanı ile birlikte günün her saatinde kullanabileceğiniz bir ürün. Dolaşan saçlarınızı açmak veya saçlarınızı dolgunlaştırmak için, çantanızdan ayırmayacağınız bir ürün olacak.

    Fiyatı: 39.90 TL
    Duo of Mini Tweezers – Mini Cımbız
    Duo of Mini Tweezers, düz veya kıskaçlı uçlarıyla en inatçı tüyleri anında yakalıyor. Taşınabilir, pratik, göz alıcı ürün, en tarz kaş çizgilerinin elde edilmesini sağlıyor.

    Fiyatı: 22.90TL

    Set of 3 Mini Nail Files – 3’lü Mini Tırnak Törpüsü
    Kırılan tırnaklar, can sıkar. Acil durumlarda kullanılabilecek bu ürün, törpülerin XS versiyonunu içeriyor.

    Fiyatı: 9.90 TL
    Mini Multitasker Complexion n°45.5 – Pudra Fırçası
    Likit, krem ve pudra ürünleri uygulayabileceğiniz ürün, sentetik tüyleri ve yuvarlak şekilli yapısıyla pratik ve uzun süreli kullanım sunuyor.

    Fiyatı: 56.90 TL

    SOS Beauty Kit – Acil Güzellik Kiti
    Kırılan tırnaklar, çıkan kıllar, dağılan saçlar, bozulan oje… Seyahatlerinizde her zaman böylesi kapsamlı bir kite ihtiyacınız olacak. 1 mini tırnak törpüsü + 1 mini cımbız + 1 cep aynası + 2 saç tokası+ 2 express göz makyajı temizleme mendili + 2 express oje çıkarıcı mendil. Ve hepsi elinizin altında.

    Fiyatı: 49.90 TL

    Triangle Golden Hair Clip – Saç Tokası
    Minimal tasarımı ile hem saçlarınızı şekillendirmenize hem de şık bir görünüme sahip olmasına yardımcı oluyor.

    Fiyatı: 14.90 TL
    Round Golden Hair Clip – Saç Tokası
    Minimalist tasarımı ve saf görünümü ile bu toka, en temel saç şekillerinin elde edilmesini sağlıyor.

    Fiyatı: 14.90 TL
    Round Golden Pink Hair Clip – Saç Tokası
    Saçlarınız, bu hoş ince çizgiye sahip, rose gold renkli tokanın arasında çok trendy görünecek.

    Fiyatı: 14.90 TL

    Triangle Golden Hair Tie – Saç Tokası
    Geometrik çizgileri ile Triangle Golden Hair Tie, saçları doğru yola getirir.

    Fiyatı: 14.90 TL

    Round Golden Hair Tie – Saç Tokası
    Saçlarla nasıl başa çıkılacağı bilinemediğinde Round Golden Hair Tie ile atkuyruğu yapabilirsiniz. Grafik tarzdaki tokayla, en şık saç şekline sahip olacaksınız.

    Fiyatı: 14.90 TL

    Round Golden Pink Hair Tie

    – Saç Tokası
    Mükemmel aksesuar? Neresini uygun görürseniz oraya takılan bu dore pembe lastik: acil bir topuz veya bir atkuyruğu üzerinde.

    Fiyatı: 14.90 TL
    Beauty Blender Yüz Kiti

    Yüz hakkında her şeyi markanın en çok satan ürünlerini tek bir pakette sunan, ödüllü başlangıç kiti ile isterseniz fondöten uygulayın isterseniz kontür yapın.

    Kit İçeriği

    Beauty Blender Original (1 adet): Pudra, BB krem yada fondöteninizi mükemmel bir şekilde uygulamanızı sağlar.

    Beauty.blusher (1 adet): pudra ve allık uygulaması için tasarlanmıştır.

    Beauty Blender Micro Mini (1 adet): kontür, highlight ve concealer uygulaması içindir.

    Fiyatı: 129.90 TL

    Yumurta özlü nemlendirici ve aydınlatıcı krem: EGG CREAM MASK HYDRATION

    Too Cool For School markasının Egg Cream Mask Hydration yumurta özlü maskesi, cildi nemlendirici ve parlaklaştırıcı özellikler taşıyor. Nemlendirici, besleyici ve parlaklaştırıcı niteliklere sahip yumurta özütleri, hindistan cevizi suyu, nikotinamid ve diğer botanik özütlerden oluşan maske, yumuşak bir mikrofiber tabakadan meydana geliyor. Hindistan cevizi suyu, cilde hızlıca nüfuz ederek cildi nemlendiriyor. Cildi parlaklaştıran C vitamini, nikotinamid özütleriyle zenginleştirilmiş ürünün formülündeki, yumurta özütü epidermisi besliyor. Bileşenler, cildin şekline uyum sağlayıp yüz kontürünün bütününe nüfuz eden mikrofiberler aracılığıyla cilde yayılıyor. 20 dakika gibi kısa bir süre içinde cilt daha parlak ve göz alıcı bir görünüm kazanıyor; nemli ve beslenmiş bir hisse kavuşuyor.

    Fiyatı: 25TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.