DOLAR 32,5476
EURO 34,9223
ALTIN 2443,414
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Shining Star Awards’19’un ödülleri sahiplerini buldu

    Shining Star Awards’19’un ödülleri sahiplerini buldu
    18.02.2019
    A+
    A-

    Eğlence sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek yarışması ‘Shining Star Awards 2019, Crowne Plaza Florya Otel’de düzenlenen görkemli gece ile sahiplerini buldu. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen gecede 16 kategoride 20 kurum ve kuruluş ödül aldı. Sektörün gelişimi için bu yarışmanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Tureks Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis Aslan, “Fuarlar, büyük ölçüde ticari platformlar olsa da sosyal sorumluluk değerleri taşımalıdır inancındayız.Bu bakış açımızla eğlence ve rekrasyon olgusunun toplumsal yaşam kalitesinin artması, sağlıklı nesillerin yetişmesi amaçlarına hizmet etmesine gerektiğine inanıyor ve bu konuda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz” dedi.

    Eğlence dünyasını bir araya getiren ATRAX19 çatısı altında düzenlenen Türkiye eğlence, etkinlik ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması olan “Shining Star Awards’ 19 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” bu yıl 6. kez gerçekleşti. Eğlence temalı tüm projeleri kucaklamak amacıyla 16 önemli kategoride gerçekleşen ödül töreninde 20 proje ödüllendirildi.Zorlu bir süreçten geçen jüri üyeleri kararını verdi ve en başarılı projeler ortaya çıktı. Tüm projelerin, jüri üyeleri tarafından tek tek ve toplu değerlendirmesinin ardından eğlence dünyasının en başarılı yatırımları belli oldu.

    En Özel Kategori Üniversitelerin

    Üniversitelere özel kategorinin de bulunduğu yarışma ‘Mutlu Şehirler’ kurmanın önemini ortaya koydu. Gençlerin birbirinden farklı projeleri adete bir beyin fırtınasına sahne oldu. Rekreasyon, Spor Bilimleri, İletişim, Peyzaj Mimarları, Mimarlık, Şehir Planlamacıları Bölümlerini kapsayan yarışma farklı disiplinler arası koordinasyonu sağlayarak üniversiteleri, üreticiler, yatırımcılar, etkinlik yöneticileri ve hizmet alıcıları (belediye-otel-AVM-kurumsal firmalar vs) ile bir araya getirdi.

    Ödül alanlar ;

    Yılın Mutlu Şehri

    İzmir Büyükşehir Belediyesi

    Kayseri Spor A.Ş

    Yılın Mutlu İlçesi

    Bursa Nilüfer Belediyesi

    En Başarılı Yeni Ürün

    Polin Waterparks Splash Vr

    Dof Robotik A.Ş – Hurricane 360 VR

    En Başarılı Temalı Açık Alan

    The Land Of Legends

    En Başarılı Belediye Parkı

    Fethiye Şehit Fethi Bey Belediye Parkı

    Orhangazi Belediyesi Araba Dünyası

    En Başarılı Müze

    Adana Müzesi

    Yıldızlı Proje

    Macera İzmir Akçapark

    Yılın Yatırımcısı

    The Land Of Legends – Eko Temalı Park Turizm İşletmeleri A.Ş

    Yılın İhracat Yıldızı

    Polin Waterparks

    Yılın İhracat Atılımı Yapan Yıldızı

    Dof Robotik A.ş

    Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi

    Marmara Üniversitesi

    En Başarılı Festival

    İzmir Gençlik Festivali

    Üniversitelere Özel Kategori

    • 1. Akdeniz Üniversitesi
    • 2. Eskişehir Teknik Üniversitesi – Ankara Üniversitesi
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.