DOLAR 32,4893
EURO 34,9832
ALTIN 2433,142
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Shopkins hayranları Happy Places ile eğlencenin dozunu artıracak

    Shopkins hayranları Happy Places ile eğlencenin dozunu artıracak
    17.11.2017
    A+
    A-

     

    Giochi Preziosi’den Shopkins Cicibiciler markası altında yepyeni bir ürün: Happy Places.  Yaşam alanlarını çok daha renkli, çok daha eğlenceli hale getiren Happy Places oyuncakları, Cicikızlar’ın mini versiyonlarını Cicibici hayranlarıyla buluşturuyor. Mini Cicikızlar ve Cicipatiler ile büyük oyuncak ev Mutlu Evim’i dekore eden minikler, oyun alanlarını daha mutlu ve sevimli bir ortama dönüştürüyor. 17,90 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alan Happy Places ürünleri, çocukların hayal gücünü ve dekorasyon becerilerini geliştirirken, oyun saatlerinde eğlence dozunu artırıyor.

    Giochi Preziosi Shopkins Cicibici hayranlarına özel yepyeni bir oyuncak serisi olan Happy Places’ı sunuyor. Cicikızlar’ın mini versiyonlarını Cicibici hayranlarıyla buluşturan ve bir evin dekorasyonunda gerekli olabilecek hemen her ürünü içeren Happy Places, yaşam alanlarını çok daha renkli, çok daha eğlenceli hale getiriyor. Cicikızlar serilerinden tanıdığımız Rainbow Kate, Sara Sushi, Kirstea ve Tiara Sparkles’ın mini versiyonlarıyla birlikte ilk kez çocuklarla buluşacak Melodine, Lippy Lulu, Spaghetti Sue, Kristina Apples ve Riana Radio oyun saatlerini şenlendiriyor. Happy Places’ın büyük oyuncak evi Mutlu Evim Cicipatiler’le dekore ediliyor. Üzerinde sevimli köpek suratı bulunan Cicipatiler’i biriktirerek Mutlu Evim’i mutlu bir yaşam alanına çevirmek mümkün oluyor. Üstelik oyuncak ve hobi mağazalarında ücretsiz edinilebilen Happy Places kitapçığı ile Mini Cicikızlar’ı, onların yaşam alanlarını tanıyan çocuklar, oyunlarla, bulmacalarla okuduklarında keyifli vakit geçiriyor.

    Happy Places oyuncak serisi, büyük oyuncak ev Mutlu Evim’in yanı sıra; içerisinde Mini Cicikızlar ve Cicipatiler içeren Happy Places Mini Cicikız 1 Paketi ve Happy PlacesMini Cicikız 2 Paketi, sınırlı sayıdaki Cicipatiler ile yaşam alanını genişleten karolar içeren Happy Places Kargo Paketi, Mini Cicikızlar ve Cicipatiler ve çok özel tasarımcı ipuçları içeren katologla Mutlu Evim’i dekore etmek için ihtiyaç duyulan her şeyi içeren Happy Places Hoşgeldin Paketleri ile dünyayı minik şeylerle daha sevimli hale getiriyor. 17,90 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alan Happy Places ürünleri, çocukların hayal gücünü ve dekorasyon becerilerini geliştirirken, oyun saatlerinde eğlence dozunu artırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.