DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sıcak havalar için serin çözümler Koçtaş’ta

    Sıcak havalar için serin çözümler Koçtaş’ta

    Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, havaların ısınmaya başladığı şu günlerde, yaşam alanlarına serinlik katmak isteyenlere zengin klima ve vantilatör seçenekleri sunuyor. Koçtaş mağazalarında satılan inverter klimalardan, masaüstü vantilatörlere kadar çeşit çeşit soğutma çözümüyle bu yaz evler daha ferah olacak.

    Koçtaş, sıcakların artmasıyla birlikte soğutma kategorisindeki zengin ürün çeşidini ayrıcalıklı kampanyalarla tüketicinin beğenisine sunuyor. İklimlendirme alanındaki lider markaları tüketiciyle buluşturan Koçtaş’ın ürün gamında yer alan duvar tipi, taşınabilir, salon tipi klimalar ile masaüstü ve ayaklı vantilatörler yazı serin geçirmek isteyenler için farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor.

    Koçtaş mağazalarında ayaklı vantilatör 74,99 TL’lik, Blyss markalı Puket tavan vantilatörü 239,90 TL’lik, masaüstü vantilatörü 49,99 TL’lik, kumandalı ayaklı vantilatör ise 189,90 TL’lik avantajlı fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Yazı rahat geçirmenize yardımcı olacak Blyss markalı 9000 BTU inventer klima montaj dahil 1,799 TL’lik, 5000 BTU taşınabilir klima ise 799,90 TL’lik fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor.

    Koçtaş mağazalarından kolaylıkla sahip olabileceğiniz Koçtaş Kart’a özel indirim ve kampanyaların yanı sıra 100 TL üzeri alışverişlerde Worldcard’a 9, Paraf’a 8 ve diğer kredi kartlarına 6 taksit seçeneği Koçtaş mağazalarında ve koctas.com.tr’de sizleri bekliyor. Koçtaş geniş ürün gamı ile yaşam alanlarında en uygun soğutma çözümlerini bulmak isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.