DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens EQ.9 connect Kahve Makinesi ile kişiselleştirilmiş ve zenginleştirilmiş kahve deneyimi

    Siemens EQ.9 connect Kahve Makinesi ile kişiselleştirilmiş ve zenginleştirilmiş kahve deneyimi
    30.04.2018
    A+
    A-

    Mükemmel kahve keyfi, üstün teknolojileri bir araya getiren Siemens Ev Aletleri’nin yeni ve en prestijli üyesi EQ. 9 connect tam otomatik espresso ve kahve makinesi ile bambaşka bir deneyime dönüşüyor. Tadı damağınızda kalacak birbirinden farklı kahveler hazırlamayı mümkün kılan, Siemens’in yeni EQ.9 connect TI909701HC modeli, kullanımı kolay özellikleri ve uzaktan erişim imkanı sunan Home Connect uygulamasından kontrol edilebilmesi ile hem kahve hem teknoloji meraklılarının ilgisini çekiyor.

    Haftanın her günü farklı bir kahve deneyimi yaşamak isteyenler ya da favori kahvesinden hiç vazgeçmeyenler için Siemens Ev Aletleri, ileri teknolojileri yeni EQ. 9 connect modelinde buluşturuyor. EQ.9 connect coffeePlaylist özelliği ile misafirlerinizin kahve tercihlerini Home Connect uygulaması üzerinden tek seferde girdiğinizde kahve makineniz sırasıyla isme özel listelenen tercihleri hazırlıyor, size de teknolojnin en lezzetli halini evinizde sevdiklerinizle paylaşmak kalıyor. İleri teknolojiye sahip özellikleriyle kişiselleştirilmiş ve zenginleştirilmiş kahve dönemini başlatan Siemens Ev Aletleri’nin yeni EQ.9 connect TI909701HC tam otomatik espresso ve kahve makinesi, ev sahiplerini ve misafirlerini en özel lezzetlerle şımartıyor.

    Kişisel dokunuş ile sofistike lezzetler

    1500 Watt gücüne ve 19 bar basınca sahip yüksek performanslı EQ.9 serisinin yeni üyesi EQ.9 connect ile artık ister sade ister sütlü seçeneklerden arzunuza göre aynı anda iki farklı kahve hazırlamak mümkün. dualBean System sayesinde farklı aromalara sahip kahve çekirdeklerini iki ayrı kahve çekirdeği haznesine koyarak veiki ayrı kahve öğütücüsünde öğüterek her damak tadına uygun espresso, americano, cappuccino, latte macchiato, caffè latte hazırlanabiliyor. Gerçek kahve tutkunları için kendi kişisel kahve ayarlarını yapabilecekleri ek aroma ayarlama seçeneği sunan baristaMode ve kahve aromasından ödün vermeden ekstra yoğun kahve seçeneği sunan aromaDouble Shot fonksiyonu ile Siemens EQ.9 connect TI909701HC modeli, kişiye özel muhteşem bir kahve deneyimi yaşatıyor. Altı farklı kişisel profil kaydetme özelliği ile kişiye özel kahveler tek dokunuşla hazırlanırken, kullanıcılarına anın tadını çıkarmak kalıyor.

    Dünya çapında ünlü kahveli lezzetler mutfaklara geliyor

    Home Connect uygulaması ile kahve makinenize evde Wi-Fi, evin dışında da mobil data hattınız üzerinden ulaşıp; favori kahvenizi dilediğiniz süt oranı, sertlik, demleme derecesi ve fincan boyunu seçerek, keyifle hazırlayabilirsiniz.

    Kahveseverleri cezbedecekcoffeeWorld özelliği ise aralarında Australian Flat White, Spanish Café Cortado, Vienna Melange gibi uluslararası lezzetlerin bulunduğu 17 farklı kahve tarifini kullanıcılar ile buluşturarak, dünya çapında lezzetleri deneyimleme fırsatı sunuyor. Home Connect uygulaması, kahve çekirdeği çeşitlerinden, kavurma ve hasat metotlarına kadar birçok bilgiyi barındırmasıyla da kullanıcılarını adeta bir kahve uzmanına dönüştürüyor.

    Üstün temizleme teknolojisi sayesinde uzun süre kullanım

    Özel tasarımı sayesinde EQ serisi makinelerin en sessizi olma ünvanlıma sahip EQ.9 connectTI909701HC tam otomatik espresso ve kahve makinesinin çıkartılabilir öğütme bölümü su altında kolaylıkla temizlenebiliyor vebütün süt ağızlıkları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Ayrıca her içecekten sonra, süt sistemini otomatik temizleyen creamCleaner buhar basınçlı temizleme sistemi sayesinde, tek bir düğme ile mükemmel hijyen sağlanabiliyor. Tam otomatik temizleme ve kireçten arındırma programı ise hem makinenizin temizliğini kolaylaştırıyor hem de kullanım ömrünü uzatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.