DOLAR 32,5565
EURO 34,9532
ALTIN 2445,585
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens ile özelleştirilmiş kahve deneyimi bu festivalde

    Siemens ile özelleştirilmiş kahve deneyimi bu festivalde
    17.09.2019
    A+
    A-

    Kahve tutkunlarının büyük heyecanla beklediği İstanbul Coffee Festival 19-22 Eylül tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek. Yılın merakla beklenen festivali olma özelliği taşıyan organizasyonda, Siemens Ev Aletleri standı, teknolojiyi keyfe dönüştüren kahve makineleri eşliğinde birbirinden özel aktivitelere ve konuklara ev sahipliği yapacak.

    Siemens Ev Aletleri, 19-22 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan İstanbul Coffee Festival’de yine kahve tutkunları ile bir araya gelecek. Her yıl on binlerce katılımcıya ev sahipliği yapan, Avrupa’nın en büyük kahve festivali olma özelliği taşıyan İstanbul Coffee Festival’de ziyaretçiler, teknolojinin ve göz alıcı tasarımın buluştuğu Siemens kahve makineleri ile kendi kahve deneyimlerini yaşama fırsatı bulacaklar. İstanbul Coffee Festival boyunca Siemens Ev Aletleri standını ziyaret edenler bir yandan üstün teknolojili Siemens tam otomatik kahve makineleri ile hazırlanmış enfes kahveleri yudumlarken bir yandan da festivalin keyfini çıkaracak.

    Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da şehrin kalbinde, Küçükçiftlikpark’ta gerçekleşecek olan İstanbul Coffee Festival, kahve sohbetlerinin, canlı müzik dinletilerinin, kahve ve kahve yapımı üzerine workshopların gerçekleştirileceği dört gün boyunca kahveseverleri ağırlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.