DOLAR 32,502
EURO 34,9573
ALTIN 2430,157
BIST 9812,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens kampanyaları ile evlere ‘bahar’ geliyor

    Siemens kampanyaları ile evlere ‘bahar’ geliyor
    28.04.2017
    A+
    A-

    Siemens Ev Aletleri, bahar kampanyalarına, kadınların mutfaktaki en büyük yardımcıları olan küçük ev aletleri ve profesyonel sonuçlar veren tüm buharlı ve buhar istasyonlu ütüler ile devam ediyor. Bu kapsamda mutfak grubunda FQ.1 serisi el blenderi, el mikseri ve doğrayıcılarda indirim kampanyası başlarken, ütülerde ise ‘koşulsuz 100 gün içinde iade’ garantisi tüketicilerle buluşuyor.

    Siemens Ev Aletleri, mutfakta hayatı kolaylaştıran birbirinden cazip ürünlerinde bahar kampanyalarına hız veriyor. Siemens, sergiledikleri üstün performans ile göz dolduran, evin küçük yardımcıları MQ67170 el blender serisi, MQ96500 el mikseri ve MR008B1 doğrayıcılarındaki kampanyalarla, avantajlı fiyatları tüketiciler ile buluşturuyor. Bahar kampanyası dahilinde tüm buharlı ve buhar istasyonlu ütülerde ise ‘koşulsuz 100 gün içinde iade’ garantisi bulunuyor.

    400 Watt gücündeki Siemens MR008B1 doğrayıcı, paslanmaz çelik bıcağı, ve çırpma diski ile güçlü bir performans sergiliyor. “Anlık çalıştırma fonksiyonu”, mikrodalgada kullanılmaya uygun polikarbon karıştırma kabı, bulaşık makinesinde yıkanabilen bütün aksesuarları ile de kullanım kolaylığı sağlıyor. MR008B1 doğrayıcı, bahar kampanyası kapsamında 167 TL yerine 130 TL’ye sunuluyor.

    Mutfakta hayatı kolaylaştıran Siemens MQ67170 el blender seti ile tek bir tuşla; kesme, doğrama, ezme gibi işlemleri gerçekleştirmek mümkün oluyor. Yenilikçi 4 kanatlı bıçak tasarımı ile mükemmel sonuçlar elde edilirken, paslanmaz çelik bıçaklı model, ısıya karşı dirençli çelik ayağıyla en zorlu işlemleri dahi kısa sürede kolayca yapabiliyor. Hafif dokulu yiyecek maddeleri el blenderinde zorlanmadan püre haline getirilirken, “chopper” özelliği ile sert yiyecekler bile kolayca kesilip dilimlenebiliyor. Baharat, kuru yemiş ve peynir doğramak için doğrayıcı, buz kırmak için buz kırma bıçağı ve yumurta, krema çırpmak için çırpıcı aksesuarları da ürünün içinde bulunuyor. MQ67170 el blender seti, bahar kampanyasıyla 311 TL yerine 245 TL’den satışa sunuluyor.

    Güçlü, hızlı, sessiz ve ergonomik yapısı ile dikkat çeken Siemens MQ96500 el mikserinin 5 farklı hız kademesi, anlık çalıştırma ve turbo fonksiyonlarıyla, tam istediğiniz gibi ideal kıvamlarda karışımlar elde etmek mümkün oluyor. 2 adet premium turbo çırpıcısında bulunan kabarcıklar sayesinde mükemmel çırpma performansı sunan MQ96500, karışımların içine daha çok hava kabarcığı girmesini sağlıyor. İki adet hamur yoğurma ayağıyla ise hamurların her tarafı homojen biçimde karıştırılabiliyor. MQ96500 el mikseri, 199 TL yerine 155 TL’lik fiyatıyla Siemens yetkili satıcılarında alıcılarını bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.