DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens ‘Machine Care’ ile hem bulaşıklar hem de bulaşık makinesi temiz kalıyor

    Siemens ‘Machine Care’ ile hem bulaşıklar hem de bulaşık makinesi temiz kalıyor
    18.07.2017
    A+
    A-

    İleri teknoloji ürünleri ile geleceği evlere taşıyan Siemens Ev Aletleri, iQ700 speedMatic bulaşık makinesi ile bulaşıklarınızda kusursuz temizlik sağlarken, machine care özelliği ile de bulaşık makinenizdeki hijyeni en üst düzeye çıkarıyor.

    Müşterilerine en ileri teknolojinin, en estetik halini sunan Siemens Ev Aletleri, SN278I06TT ve SN578S06TT ankastre bulaşık makinelerinde bulunan “machine care” özelliği sayesinde, bulaşıklarının yanı sıra makinesini de ilk günkü temizliği ile kullanmaya devam ediyor.

    ‘Machine Care’ opsiyonu, makinedeki koku ve bakteri oluşturabilecek yağ ve kireç kalıntılarını temizlerken, aynı zamanda bulaşık makinesinin bakımını yapıyor ve ömrünü uzatıyor. Özel temizleyicilerle boş makine çalıştırılarak gerçekleştirilen temizlik esnasında yüksek sıcaklıkta optimum su miktarı kullanılırken, en verimli halde kusursuz hijyen sağlanmış oluyor. Hatırlatma özelliği de bulunan bulaşık makinesi kullanım sıklığına bağlı olarak temizlik zamanı geldiğine dair uyarıda bulunuyor.

    Hayatı kolaylaştıran detaylar

    Teknolojinin kolaylığını evlere taşıyan Siemens, SN578S06TT bulaşık makinesinin varioSpeed Plus özelliği sayesinde 3 kat hızlı yıkama yapmaya ve zamandan tasarruf etmeye olanak tanıyor. A+++ enerji sınıfı ve Home Connect teknolojisine sahip olan Siemens SN578S06TT model bulaşık makinesi, nerede olursanız olun, uygun yıkama programı seçme ve yıkamayı başlatma imkanı sunuyor. Tab Counter seçeneği ile de makineniz parlatıcı veya deterjanının bitmek üzere olduğunu size anlık bildirimlerle hatırlatıyor.

    Mükemmel sonuçlar, esnek çözümler

    En hassas bardakları çizmeden temizleyen Siemens SN578S06TT sahip olduğu brillantShine özelliği, ‘bardak 40 derece’ programı ve su sertliğini otomatik olarak ayarlayan geliştirilmiş cam koruma sistemi ile bardaklarınızın çizilmesini önleyerek aynı zamanda mükemmel şekilde parlamasını sağlıyor. Ayrıca VarioFlexPro sepet sistemi ve VariodrawerPro 3. çekmece sayesinde maksimum esneklik ve bulaşık yükleme kolaylığı sağlarken size sevdiklerinizle geniş sofraların tadını çıkarmak kalıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.