DOLAR 32,4358
EURO 34,7798
ALTIN 2449,032
BIST 9933,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şık banyolar için ihtiyaç duyduğunuz her şey Crate and Barrel’da

    Şık banyolar için ihtiyaç duyduğunuz her şey Crate and Barrel’da
    04.07.2017
    A+
    A-

    Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel’ın yumuşacık banyo havluları, banyo paspasları ve duş perdeleri, banyolara kalite, rahatlık, sıcaklık ve şıklık katıyor.

    Geniş dikey çizgilerin, kenarlarda düz bantlarla çevrelendiği Ribbed Banyo Havluları, açık mavi, gri, koyu mavi, turkuaz, kum rengi ve mercan renk seçenekleri ile tüm banyolardaki uyuma eşlik ediyor.

    Çevre dostu Dixon serisi, Bambu Sıvı Sabunluk, Kağıt Mendil Kutusu, Diş Fırçalık ve Çamaşır Sepeti ile banyolarınıza doğallığı getirirken, Pure Serisi ise banyolarında beyaz rengi tercih edenler için şık bir alternatif oluyor. Crate and Barrel’ın retro tarzdaki pamuklukları, eski eczanelerde kullanılan cam kavanozları hatırlatıyor. Farklı boy seçenekleri ile satışa sunulan kavanozlar tüm banyolara rahatlıkla uyum sağlıyor.

    Mark Daniel’in tasarımı olan Banya Banyo Dolabı, havlular ve banyo aksesuarları için şık ve kullanışlı bir seçim oluyor. Küçük alanlar için de ideal olan Banya Banyo Dolabının panjurlu kapağı sayesinde kişisel eşyalarınızı saklayabilirken, açık rafları ise günlük eşyalarınızı göz önünde tutmanızı mümkün kılıyor. Dolabın açık rafları için ise Crate and Barrel, Sedona Sepetleri öneriyor. Buri ağacından elde edilen lifler ve rattan kullanılarak el işçiliği ile örülen Sedona Sepetler, banyolara şık bir hava katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.