DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sıla Harbiye’yi mesken tuttu

    Sıla Harbiye’yi mesken tuttu
    25.07.2017
    A+
    A-

    BİNLERCE SILA HAYRANI YİNE HARBİYE’Yİ DOLDURDU

    5000 KİŞİLİK MUHTEŞEM DÜET

    Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği Sıla’nın 5 günlük Harbiye konser serisinin üçüncüsü dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşti. Sıla’nın binlerce hayranı konser serisinin üçüncü gününde de sanatçıyı yalnız bırakmadı.

    5 günlük konser maratonunun üçüncü gününde açılış konuşmasına “Biz burayı mesken tuttuk” diyerek başlayan Sıla, izleyicileri yol arkadaşı müzisyen Efe Bahadır ile kariyerlerinin ilk günlerine doğru kısa bir yolculuğa çıkardı. İlk bestelerinden şu ana kadar yaşadıkları ilginç olayları, hezeyanları ve mutlulukları üç dakikaya sığdıran Sıla, bu konuşmasının ardından seyirciden büyük alkış aldı.

    SAHNEDE IŞIL IŞIL PARLADI

    Harbiye konser serisi için kostümlerini özel olarak hazırlatan Sıla, üçüncü gün seçtiği kostümlerin yanı sıra pırlanta ve elmastan oluşan takılarıyla da büyük beğeni topladı. Konserin ilk bölümünde Mehmet Korkmaz’a ait olan yırtmaçlı parlak elbisesiyle sahneye çıkan güzel sanatçı, ikinci kostümünde ise tercihini Badgley Mischka’dan yana kullandı. Üçüncü kostümünde geleneği bozmayarak Levon Kordonciyan imzalı bebek mavisi smokin ile çıkan Sıla, sahnede ışıl ışıl parladı.

    HARBİYE’DE BİNLERCE HAYRANI TEK SES OLDU

    Heybeden Şarkılar konser serisi ile hayranlarının büyük beğenisini toplayan ve konserlerine yoğun bir ilgi olan Sıla, Harbiye’deki üçüncü konserinde de şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyledi. Son şarkısının ardından 5000 izleyicinin yoğun isteği üzerine sahneye bir kez daha geri dönen başarılı sanatçı ‘’Afitap’’ isimli parçasını hayranları ile birlikte bir kez daha seslendirdi.

    Öte yandan bugün son kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde hayranları ile bir araya gelecek Sıla’nın son konserinin biletleri ise deyim yerinde ise yok satıyor. 4 günde 20.000’in üzerinde hayranını ağırlayan başarılı sanatçının son gün performansı için merdiven biletleri satışa çıkarıldı.

    SILA HIZ KESMEDEN KONSERLERİNE DEVAM EDİYOR

    Harbiye’deki 5 günlük konser maratonunun ardından Ege turnesine çıkacak olan Sıla, sırasıyla Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum ve Marmaris’deki hayranlarıyla buluşacak. ‘’Heybeden Şarkılar’’ serisiyle büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı, Harbiye’den sonra Ege’yi coşturacak.

    1 Ağustos SalıSıla Heybeden ŞarkılarAyvalık Amfi Tiyatro
    2 Ağustos PerşembeSıla Heybeden ŞarkılarAltınoluk Amfi Tiyatro
    4 Ağustos CumaSıla Heybeden ŞarkılarÇeşme Amfi Tiyatro
    5 Ağustos CumartesiSıla Heybeden ŞarkılarBodrum Antik Tiyatro
    6 Ağustos PazarSıla Heybeden ŞarkılarMarmaris Amfi Tiyatro
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.