DOLAR 32,4358
EURO 34,7798
ALTIN 2449,032
BIST 9933,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silverline ilk IOT Tasarımı ile IFA 2018’de

    Silverline ilk IOT Tasarımı ile IFA 2018’de
    29.08.2018
    A+
    A-

    Silverline, uluslararası arenada sektörün en büyük organizasyonlarından Uluslararası Ev Elektroniği Fuarı IFA 2018’de, akıllı ürünlerini ve tezgah üstü davlumbazlarını sergileyecek.  

     Avrupa’nın en büyük 5 davlumbaz üreticisi arasında yer alan, dünya üzerinde 70’in üzerinde ülkede tüketicisi ile buluşan ve 120 uluslararası tasarım ödülüne sahip Silverline, inovatif tasarımları ile 31 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek Uluslararası Ev Elektroniği Fuarı IFA’da yerini alıyor. Silverline, global markaların en yeni koleksiyonlarını tanıttığı ve sektörün en önemli fuarı özelliğini taşıyan Uluslararası Ev Elektroniği Fuarı IFA 2018’de bu yıl da, tasarım çizgisi ve teknolojik farklılıklarıyla sınırları ne kadar aşabildiğini gösterecek.

     Sessizliğe ve enerji tasarrufuna yoğunlaşan akıllı tasarımlar.

    Silverline yeni akıllı ürünleriyle hayatı kolaylaştırarak, dijital dünyanın hızına ayak uyduruyor.Tüm global markaların en yeni tasarımlarını dünyaya lanse ettiği sektörün en önemli fuar organizasyonunda Silverline, IOT alanındaki yeni nesil akıllı davlumbazıyla ve Hibrit tasarımlarıyla ilgiyi üzerine çekecek. Silverline standında sergilenecek yeni nesil akıllı davlumbaz üzerindeki sensörler ile ocak ile senkronize çalışabiliyor.  Davlumbaz, mutfaktaki hava kalitesini ölçüyor, fanı aktive ederek ortamı havalandırıyor. Davlumbazda karşılaşabilecek herhangi bir problem, Silverline Cloud sayesinde kayıt altına alınıp, hızlı servis olanağı sunuyor. Tüm kontrol telefonda veya tablette… Silverline App sayesinde ocak ve davlumbaz uzaktan kontrol edilebiliyor. Anlık bildirimler alınabiliyor, davlumbaza veya ocağa uzaktan bağlanıp, anlık olarak müdahale edilebiliyor.

    Silverline fuarda bir diğer ilgi çekecek tasarımı ise tezgaüstü davlumbaz Supreme… Supreme, aerodinamik formu ile maksimum performans sağlayan, tüm yüzeylerinde kolay temizlenebilir özelliğiyle kullanıcı dostu bir pişirme deneyimi sunan özel bir tasarım. Sağladığı enerji tasarrufu ile tüketicisi ve çevreyle dost olan Supreme, sessiz çalışma özelliği ile de mutfaklarda konfor yaşatıyor.

    120 uluslararası ödüle sahip…

    AR-GE ve inovasyon çalışmalarını odağına alarak, dijital dönüşüm çağında ortaya çıkardığı tasarımlar ile öncü marka olan Silverline, geçtiğimiz haftalarda Plus X ödül kuruluşundan üçüncü kez ‘En Yenilikçi Marka’ ödülünü ve German Design Award 2018’den ‘Mutfak ve Ev Aletleri kategorisinde “Endüstriyel Mükemmellik” ödülünü aldı. Ödül sayısını 120’ye ulaştıran Silverline, bugüne kadar Plus X, Reddot, Germany Design Awards, KitchenInnovation Award  ve IF Design Award gibi önemli organizasyonlardan ödüller aldı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.