DOLAR 32,5971
EURO 34,7497
ALTIN 2498,673
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sinan Akçıl’a canlı yayında evlenme teklifi

    Sinan Akçıl’a canlı yayında evlenme teklifi
    08.10.2018
    A+
    A-

    Ünlü sanatçılar Sinan Akçıl, Betül Demir ve Ebru Yaşar Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Number One Türk FM ortaklığında gerçekleşen ‘Aylık Star Buluşmaları’ kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi. Her ay gerçekleşecek organizasyon Carousel’in 23. doğum günü olan 29 Eylül Cumartesi günü başladı. Etkinliğin sunuculuğunu Number One Türk’ün sevilen programcısı Kadir Çetin yaptı. Number One Türk FM’den canlı yayınlanan etkinlik sürprizlere de sahne oldu.Bir hayranı canlı yayın sırasında Sinan Akçıl’a evlenme teklifinde bulunurken Betül Demir içinde pasta kesildi ve seyirciler ile doğum günü kutlaması yapıldı. Ebru Yaşar ise Amerika’dan geldiğini söyleyen hayranı ile sahneyi paylaşarak düet yaptı.

    29 Eylül 1995 yılında Bakırköy’de hizmet vermeye başlayan Türkiye’nin en eski AVM’lerinden olan Carousel 23. Yaşını kampanyalar ve etkinliklerle kutluyor. Doğum günü kutlamaları,her ay Number One Fm ile ortaklaşa düzenelecek‘Aylık Star Buluşmaları’ ile devam ediyor. Number One Fm’den de canlı yayınlanan programda sevilen programcı Kadir Çetin’in ilk konukları Ebru Yaşar, Sinan Akçıl ve Betül Demir oldu. 19 Ekim Cuma günü saat 17’de gerçekleşecek bir sonraki ‘Aylık Star Buluşmaları’na bu kez konuk yerli Justin Alper Erözer olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.