DOLAR 32,443
EURO 34,758
ALTIN 2439,405
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sinpaş’tan 11 ayın sultanı Ramazan ayına özel 11 bin TL’lik indirim

    Sinpaş’tan 11 ayın sultanı Ramazan ayına özel 11 bin TL’lik indirim
    02.06.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de temalı konut projelerinin ve gayrimenkulde fırsatların öncüsü Sinpaş GYO, şimdi de Ramazan ayına özel kampanya başlattı.

    11.000 TL indirim avantajı sunan kampanya, Queen Central Park Bomonti, Aydos Country, Ege Vadisi ve İncek Dünyası projelerinde Ramazan ayı boyunca geçerli.

    Türkiye’de İstanbul, Ankara ve Bursa’da hayata geçirdiği birbirinden özel konut ve ticari projeleriyle her dönem adından söz ettiren Sinpaş GYO, 2017 Ramazan ayını da unutmadı. Konut projelerinde alıcı ve yatırımcılara en uygun ödeme koşulları sunan Sinpaş GYO 11.000 TL indirim fırsatı başlattı.

    Bugün itibariyle başlayan 11.000 TL’lik indirim, İstanbul’da Queen Central Park Bomonti, Aydos Country, Ankara’da Ege Vadisi ile İncek Dünyası projelerinde geçerli olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.