DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sinpaş’tan kültüre destek: Başkent Ankara’nın 100 Yılı

    Sinpaş’tan kültüre destek: Başkent Ankara’nın 100 Yılı
    11.04.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyim ve uzmanlığıyla şehirlere değer katan projeleri hayata geçiren Sinpaş Holding, başarı yolculuğunda ilk adımını attığı Ankara’nın kültür dünyasına çok önemli bir çalışmayla katkı sağladı. Atlas Tarih’in katkılarıyla hazırlanan ‘Başkent Ankara’nın 100 Yılı’ isimli kitabı, Sinpaş’ın örnek projeler hayata geçirdiği Ankara’ya en yeni armağanı oldu.

    Atlas Tarih dergisinin yeni sayısıyla birlikte okuyucuyla buluşan ‘Uygarlıklar kavşağından Cumhuriyetin merkezine Başkent Ankara’nın 100 Yılı’ kitabında, binlerce yıllık geçmişiyle farklı kültürlere ev sahipliği yapan Ankara’nın son 100 yıllık döneminden ilgi çekici kesitler yer alıyor.

    Ankara’nın bugüne kadar gün ışığına çıkmamış ve az bilinen eski fotoğrafları, şehrin önemli tarihi eserleri, Cumhuriyet dönemiyle birlikte şekillenen mimari yapısına ilişkin çok önemli fotoğraf ve değerlendirmenin yer aldığı kitap, tarih ve şehir kültürüne meraklıları heyecanlandıracak bir referans kaynağı oldu.

    Doğduğumuz şehre borcumuzu ödüyoruz
    Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, geliştirdikleri her projede şehre değer kazandırmaya öncelik verdiklerini belirterek, şunları söyledi:
    “Cumhuriyet’in kuruluşuna ev sahipliği yapan Ankara’nın, Sinpaş için de tarihi önemi var. Her merhalesiyle iftihar ettiğimiz, muvaffakiyetlerle dolu yolculuğumuzda ilk adımı tam 43 yıl önce, 1974’te Ankara’da attık. O gün çok güçlü bir azim ve tevekkülle yola çıkan Sinpaş Holding, bugün Türkiye’nin en köklü inşaat ve gayrimenkul şirketlerinin başında geliyor. Ankara’da başlayan başarı öykümüzü özgün projelerle taçlandırarak, şehirlere nitelikli yaşam alanları ve değer kazandırıyoruz. Projelerimizin, bulunduğu coğrafyanın kültürüne, doğasına, intizamına uyumlu ve saygılı olmasına özen gösteriyoruz. Kuruluş şehrimiz Ankara’ya da bugüne kadar konsept, mimari, peyzaj ve sosyal donatılarıyla çok özel yaşam alanları kazandırdık. Geliştirdiğimiz projeler, günümüz Ankara’sının modern yüzünü temsil ediyor. Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesini Ankara’da gerçekleştirdik. Başkentin merkezinde hayal bile edilmeyen marina yaşamını, bu şehre armağan ettik. Yine Anadolu’nun ortasında sunduğumuz Ege yaşamı da, Ankara’ya verdiğimiz önemi simgeliyor. Netice itibarıyla, Ankara’nın binlerce yıldır devam eden gelişim sürecine sağladığımız her katkı, kıvanç kaynağımızdır. İçeriği böylesine anlamlı bir kitabın okuyucuyla buluşmasını ve kültür dünyasına armağan edilmesini sağlamaktan dolayı çok mutluyuz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.