DOLAR 32,5873
EURO 34,7821
ALTIN 2505,522
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sıra dışı sunumlar için Paşabahçe Villa Patisserie

    Sıra dışı sunumlar için Paşabahçe Villa Patisserie
    15.10.2019
    A+
    A-

    Her dönem camda trendleri belirleyen Paşabahçe, Patisserie ailesinin yeni üyesi Villa Patisserie ile özel sunumlar için sofralara sıra dışı bir ambiyans katıyor. Villa Patisserie, kullanım alanında olabildiğince az yer kaplamasının yanı sıra sofraları özel sunumlarla renklendiriyor.

    Paşabahçe, Patisserie ailesini yeni tasarımlarla genişletmeye devam ediyor. Camın sadeliği, kullanımı rahat ve sıra dışı Villa Patisserie ile sunumlarda eşsiz ve çarpıcı izler bırakıyor.

    Paşabahçe kalitesini taşıyan ve üst üste dizilmiş üç cam kaseden oluşan Villa Patisserie, kullanım alanında olabildiğince az yer kaplamasıyla da dikkat çekiyor. Sadeliği ve şık duruşunun yanı sıra kullanım alanında yerden tasarruf eden, Patisserie ailesinin en yeni üyesi Villa Patisserie, sunumlarına makaronlar, kurabiyeler ve şekerlemelerle renk katmak isteyenlere, fonksiyonel, şık ve göz alıcı bir seçenek sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.