DOLAR 32,5202
EURO 34,7334
ALTIN 2489,491
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Cam Ambalaj, Olivtech 2017’de ürün ve çözümlerini tanıtacak

    Şişecam Cam Ambalaj, Olivtech 2017’de ürün ve çözümlerini tanıtacak
    26.04.2017
    A+
    A-

    Şişecam Cam Ambalaj, 26-29 Nisan tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek Olivtech Fuarı 2017’de geniş ürün yelpazesiyle sektöre yönelik ürünlerini sergileyecek.

    Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan ve yerli yabancı sektör profesyonellerinin bir araya geleceği Olivtech Fuarı 2017’de zeytin, zeytinyağı, süt, süt ürünleri ve teknolojilerinin yanı sıra fermente edilmiş içeceklere de yer verilecek.

    Avrupa’nın ve dünyanın beşinci büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj, 26-29 Nisan tarihleri arasında bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Olivtech Fuarı 2017’de, yerli yabancı sektör profesyonellerini ağırlayacak. Şişecam Cam Ambalaj, gıda sektörüne yönelik olarak düzenlenecek fuarda, cam ambalaj konusundaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serecek.

    Bu yıl fuarda zeytin, zeytinyağı, süt, süt ürünleri ve teknolojilerinin yanı sıra fermente edilmiş içecekler de sunulacak. Şişecam Cam Ambalaj, fuarda geniş ürün çeşitliliğini, çözüm ve hizmetlerini, üretim kabiliyetini ziyaretçileri ile paylaşacak.
    Alanında Türkiye’nin tek fuarı olan Olivtech bu yıl 7. kez yerli yabancı sektör profesyonellerini ağırlıyor. Şişecam Cam Ambalaj, fuar ziyaretçilerini ve sektöre hizmet veren tedarikçileri B holü 134 numaralı standında ağırlamaya hazırlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.