DOLAR 32,4661
EURO 34,7134
ALTIN 2432,682
BIST 9895,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Cam Ambalaj’ın tasarımına Bir Ödül de Red Dot’tan geldi

    10.09.2019
    A+
    A-

    Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj’ın, Türk Tuborg A.Ş. için tasarladığı şişe “Red Dot Design Award yarışmasında “Red Dot Award: Brands & Communication Design 2019” ödülüne layık görüldü. Özel tasarım şişe bu son ödülle birlikte ulusal ve uluslararası yarışmalardan toplam 7 ödül kazanmış oldu.

    Türkiye’nin en büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj’ın, Türk Tuborg A.Ş. için tasarladığı şişe Red Dot Design Award yarışmasından da ödülle döndü. “Red Dot Award: Brands & Communication Design 2019” ödülüne layık görülen özel tasarım şişe bu ödülle birlikte ulusal ve uluslararası yarışmalardan toplam 7 ödül kazanmış oldu.

    Şişecam Cam Ambalaj’ın 2017 yılının sonlarında, 3 üründen oluşan özel bir seri çıkartan Türk Tuborg A.Ş. için tasarladığı ve ürettiği şişe bugüne kadar sırasıyla A’ Design yarışmasında Ambalaj Altın Ödülü, Ambalaj Ay Yıldızları yarışmasında İçecek Kategorisi Altın Ödülü ve Altın Ambalaj Ödülü almaya hak kazandı. German Design yarışmasında Özel Mansiyon Ödülü’nü alan şişe, Design Turkey yarışmasından İyi Tasarım Ödülü ve WorldStar Packaging Awards yarışmasından İçecek Kategorisi Ödülü, Red Dot Design Award yarışmasından da “Red Dot Award: Brands & Communication Design” Ödülü ile döndü.

    ImageKolay tutulabilir geniş gövdesi, köşeli şekli ve sağlamlığıyla öne çıkan şişe, içecek ambalajı kategorisine getirdiği yenilikçi yaklaşımıyla büyük beğeni topluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.