DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Düzcam inşaat sektöründe Yenilikçi Malzeme Zirvesi’ne katıldı

    Şişecam Düzcam inşaat sektöründe Yenilikçi Malzeme Zirvesi’ne katıldı
    28.06.2018
    A+
    A-

    Enerji verimliliğini ön planda tutan Şişecam Düzcam, ileri teknoloji ürünleriyle Berlin’de düzenlenen 2. İnşaat Sektöründe Yenilikçi Malzeme Zirvesi’ne katıldı. Luxatia International etkinlik firması tarafından düzenlenen ve sektörün ileri gelen mimar, cephe mühendisleri ve AR-GE yöneticilerinin katıldığı zirvede yenilikçi malzeme çözümleri, sürdürülebilirliğin yanı sıra inşaat sektöründeki gelecek trendleri ve teknolojik gelişmeler tartışıldı.

    28.06.2018 – Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, Luxatia International tarafından Berlin’de düzenlenen II. İnşaat Sektöründe Yenilikçi Malzeme Zirvesi’ndeki yerini aldı. Sektörün ileri gelen cam üreticilerinin yanı sıra mimar, cephe mühendisleri ve AR-GE yöneticilerinin katıldığı zirvede yenilikçi cephe çözümleri, sürdürülebilirlik, cam sektöründeki gelecek trendleri ve teknolojik gelişmeler ele alındı.

    Zirvede, Şişecam Düzcam Kaplamalı Camlar Ürün Müdürü Esra Aydınoğlu, “Mimarinin camdan beklentileri” başlıklı sunumunda değişen mimari trendler ve camın sürdürülebilirliği konularına değindi. Şişecam Topluluğu ve Şişecam Düzcam hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından, Şişecam Genel Merkezi’nde dış cephe ve iç dekorasyonda cam kullanımı, Düzcam showroomu ve İstanbul Yeni Havalimanı cephe ve cam çözümleri anlatıldı.

    Etkinlikte ayrıca; cephe danışmanlık firması ARUP ve mimarlık firması PLP Architecture yaptıkları sunumları ile projelerini ve dikkat çekici cam çözümlerini paylaştılar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.