DOLAR 32,5041
EURO 34,912
ALTIN 2444,462
BIST 9703,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Kariyerim web sitesine ‘En İyi’ ödülü

    Şişecam Kariyerim web sitesine ‘En İyi’ ödülü
    24.04.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu, Şişecam Kariyerim’in web sitesiyle interaktif ve kreatif medya sektörünün en prestijli yarışması olan Horizon İnteraktif Ödülleri’nde ‘İnsan Kaynakları & İş’ kategorisinde ‘En İyi” ödülüne layık görüldü.

    Dünyanın cam ev eşyasında üçüncü, cam ambalaj ve düzcamda beşinci büyük üreticisi konumundaki Şişecam Topluluğu, interaktif ve kreatif medya sektörünün en prestijli yarışması olan Horizon İnteraktif Ödülü’nü almaya hak kazandı. Şişecam Topluluğu’nun yenilenen kurum kimliğiyle uyumlu hale getirilen kullanıcı dostu ve yenilikçi Şişecam Kariyerim web sitesi, dijital dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan Horizon İnteraktif Ödülleri’nde ‘İnsan Kaynakları & İş’ kategorisinde ‘En İyi” seçilerek ödüllendirildi.
    Şişecam’ın potansiyel çalışanlarına ulaşmasını sağlayan Şişecam Kariyerim web sitesi, paydaşlarla ve iş dünyasıyla olan etkileşimi de kuvvetlendirmeyi hedefliyor. Yenilikçi navigasyon yapısı, farklı görünümüyle dikkat çeken Şişecam Kariyerim sitesi, Facebook, Twitter ve Linkedin gibi sosyal medya hesaplarına erişim imkanı veriyor. Öğrencilerin, yeni mezunların ve deneyimli adayların başvurabileceği ilanların, kariyer öykülerinin ve Şişecam Topluluğu’ndaki kariyer fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgilerin bulunduğu web sitesi, bilgiye kolay ulaşma ve hızlı kullanım imkânı sunuyor.
    İnteraktif medya endüstrisinde uluslararası alanda isim yapmış profesyonellerden oluşan Horizon İnteraktif Ödülleri jürisi, yarışmaya katılan çalışmaları online reklamdan video oyunlarına kadar uzanan 19 farklı kategoride değerlendirmeye tabi tutuyor. Şişecam Topluluğu kariyerim web sitesiyle yenilikçi ve kullanıcı dostu web sitesi http://www.sisecamkariyerim.com/tr 50’ye yakın ülkeden 10 binden fazla başvuru arasında değerlendirildi.
    Horizon İnteraktif Ödülleri, multimedya, grafik tasarım, reklamcılık ve pazarlama kökenli endüstri profesyonellerinden oluşan bir jüri tarafından belirleniyor. Yarışmada aday siteler, tasarım, yaratıcılık, teknik, mesaj ve verimlilik kriterlerine göre değerlendiriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.