DOLAR 32,5367
EURO 34,9087
ALTIN 2427,128
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SISTA ile silikonları yenilemek yazı yazmak kadar kolay

    SISTA ile silikonları yenilemek yazı yazmak kadar kolay
    18.10.2018
    A+
    A-

    Alanında her zaman kalite ve yeniliğin simgesi haline gelmiş Sista, Türkiye’nin ilk silikon kalemi Sista Re-New ile çığır açıyor! Eylül itibariyle Türkiye’de rafları süsleyecek olan ürün, eski banyoları ve mutfakları kolayca yenilemenizi sağlıyor.

    Eskimiş ve küflenmiş silikonları sökmeden tertemiz bir görünüme kavuşturan Sista Re-New ile artık usta çağırmaya gerek kalmadan, hatta silikon tabancası bile kullanmadan mutfak ve banyonuzu yenilemeniz mümkün. Uygulama kolaylığının yanı sıra, küfe karşı da dirençli olan Sista Re-New tüm bu özellikleri ile banyo ve mutfakları yenilemek için ekonomik ve pratik bir çözüm sunuyor.

    Kapağını açtıktan sonra, tüpü yeterli miktarda sıkarak eski silikonun üzerinden geçmek yeterli. Sista Re-New’un özel olarak tasarlanan başlığı, silikonu kolay ve düzgün bir şekilde çekmenizi sağlar. Kokusuz olması ve her renk silikon üzerine uygulanabiliyor olması ise ürünü benzersiz kılıyor. Sista Re-New ile yenilik ve kolaylık evlerinize taşınacak!

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.