DOLAR 32,5522
EURO 34,856
ALTIN 2426,503
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siveno, Yerel Zincirler Buluşuyor 2019’da yerini aldı

    Siveno, Yerel Zincirler Buluşuyor 2019’da yerini aldı
    20.04.2019
    A+
    A-

    Çevreyi ve doğayı koruyan, yüzde 100 doğal cilt bakım, kişisel bakım ve ev bakım ürünleri üreten Siveno, 17-18 Nisan 2019 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yerel Zincirler Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırladı. Organize gıda perakende sektörünün en büyük organizasyonu olan Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı ve Fuarı (YZB) 2019’a katılım gösteren Siveno, iş birliği kanallarını güçlendirmeyi hedefliyor.

    Çevre dostu üretim ilkeleriyle yüzde 100 doğal ve yüzde 100 yerli cilt bakım, kişisel bakım ve ev bakım ürünleri üreten Siveno, üreticiden tedarikçiye, perakendecilerden sektöre hizmet sunan firmaları aynı çatı altında buluşturan Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı ve Fuarı (YZB) 2019’da yerini aldı.

    Glohe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şahin fuar sonrası yaptığı açıklamada; ‘’Perakende sektör profesyonellerinin yer aldığı bu etkinlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sektörün gelişimine katkı sağladığına inandığımız Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’ndaki standımızda fuar ziyaretçilerine ürünlerimizi deneyimleme fırsatı sunduk. Kozmetik ve ev temizlik ürünleri çok geniş bir alan. Çalışmalarımızı bu alana yoğunlaştırdık. Bu bağlamda ürün gamımızı geliştirerek insan hayatına dokunan ürünleri geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.