DOLAR 32,3288
EURO 35,0906
ALTIN 2294,229
BIST 9045,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Size özel bir yatakta gün sizin istediğiniz gibi başlar

    Size özel bir yatakta gün sizin istediğiniz gibi başlar
    12.04.2019
    A+
    A-
    El emeğini güncel teknolojiyle buluşturan Bambi Yatak’ın yeni nesil ürünü Royal Craft, uyku anlayışını yeni bir estetikle buluşturuyor. Kişiye özel el işçiliği ile dokunan ve dikişleri özel tuşeli örme kumaş ile tasarlanan Royal Craft, teninizle uyumlu yapısıyla uykuya daha kolay geçiş yapmanıza, dinlenme sürenizi ise kaliteli bir hale getirmenize yardımcı oluyor.
    İncelikli el emeğinin, güncel teknoloji ile bütünleştiği Royal Craft, uyku anlayışında yeni bir çığır açıyor. Kullanıcısının beğenisine göre özel el işçiliği ile dokunan dikişleri, özel tuşeli örme kumaş ile birleştiğinde zarif ve rahat bir doku yaratırken; teninizle uyumlu yapısı uykuya daha kolay geçiş yapmanıza, dinlenme sürenizi ise kaliteli bir hale getirmenize yardımcı oluyor.
    Sağlıklı uykunuzun keyfini sürmek size kalsın…
    Uyku sırasındaki rahatsız edici ağrıların önüne geçmeyi amaçlayan Bambi’nin yeni ürünü Royal Craft, tasarımdaki Hyper Soft Ekstra Konfor Süngeri ve Paket Yay Sistemi teknolojisi sayesinde güne daha enerjik ve dinlenmiş bir şekilde başlamanıza olanak tanıyor. Hyper Soft Sünger sayesinde yüksek esnekliğe ve yumuşaklığa sahip olan Royal Craft, kullanıcısının bedeninin şeklini rahatlıkla alıyor. Yayların birbirinden bağımsız hareket etmesini sağlayan ve bu sayede vücut basıncınızı yatağa eşit şekilde dağıtan Paket Yay Sistemi ise duruşunuzun doğru bir pozisyonda kalmasına yardımcı oluyor. Bambi mühendisleri tarafından kullanıcısının bedenini, baş, omuz, bel ve sırt gibi önemli noktalarına teması mümkün kılan sistem ile tasarlanan Royal Craft, yatak ve vücut arasında kalan boşlukları yok ediyor. Bu sayede kan dolaşımını sekteye uğratan sinir sıkışmalarını önlemeyi amaçlıyor. Aynı zamanda hareketi temas edilen alanla sınırlı tutan bu yay teknolojisi sayesinde eşler uyku esnasında birbirlerinin dönüşlerinden daha az etkilendiğinden sağlıklı uykunuzun keyfini sürmek size kalıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.