DOLAR 32,5391
EURO 34,9551
ALTIN 2456,727
BIST 9876,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    So CHIC: İş dünyası ve halkımıza önemli görevler düşüyor

    So CHIC: İş dünyası ve halkımıza önemli görevler düşüyor
    13.10.2018
    A+
    A-

    Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na So CHIC…’den tam destek.

    İnovatif yaklaşımı ve ürün gamıyla mücevher sektörünün en önemli markalarından olan So CHIC…, açıklanan enflasyon programı kapsamında birçok ürün grubunda yüzde 10 indirim uygulayacak.

    Yüksek enflasyonla mücadelede katma değer yaratan üretimin önemini vurgulayan Sezgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sezgin: ” So CHIC… olarak Sayın Bakanımızın açıklamış olduğu Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na tam destek veriyoruz. Program, tüketicilerin satın alma güvenine katkı sağlayacağı gibi tüm sektörlere hareketlilik kazandıracak. İhracat rakamlarıyla öne çıkan sektörlerden biri olan mücevher sektörü de yeni ekonomik gelişmelerle birlikte iç pazardaki hedeflerini daha da büyütecektir. Programın başarıya kavuşması için iş dünyası ve halkımıza önemli görevler düşüyor.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.