DOLAR 32,5336
EURO 34,9126
ALTIN 2436,985
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sofie’den bekletmeyen öğle yemeği

    Sofie’den bekletmeyen öğle yemeği
    24.01.2018
    A+
    A-

    Nişantaşı’nın merkezi Sofa Hotel’de yer alan, iş hayatının uğrak noktası Sofie Restoran güler yüzlü personeli, doğal ve organik tarım ürünlerinden hazırlanan, misafirleri bekletmeyen ve enfes lezzetler ile yenilenen “Business Lunch” menüsüyle öğle yemeklerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

    Şehrin cazibe merkezi Nişantaşı’nda yer alan Sofa Hotel bünyesindeki Sofie Restoran, çevre şirket çalışanları ve iş adamlarına yönelik yenilediği “Business Lunch” menüsüyle öğle yemeklerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Dekorasyonda rahatlık ve konforu şıklığıyla ön planda sunan Sofie, iş stresinden uzaklaşıp, şehrin merkezinde dinlenip, keyifli vakit geçirmek isteyen misafirlerine organik gıdalardan oluşan, zaman almadan hızlı tüketilebilecek üç alternatiften oluşan yepyeni bir menü sunuyor.

    Sofie’nin öğle menüsünde hafif ve sağlıklı beslenmek isteyen misafirlere özel hazırlanan ilk seçenekte başlangıcı zeytinyağlı enginar&turunçlu fava karşılarken, nar ekşisiyle buluşan karamelize yeşil elma salatası yer alıyor. Öğle yemeği tatlısız geçmez diyenlere de orman meyvesi soslu cheesecake ikram ediliyor. Vakti çok kısıtlı olan, iş hayatının yoğunluğuna kısa bir ara vermek isteyenlere yönelik hazırlanan menünün ikinci seçeneğinde; enfes adaçayının çıtır bademle harmanlandığı mercimek çorbasını sunan Sofie, ana yemekte karamelize soğanın mantarla buluştuğu Frida bonfile sandviçi portakal ve çikolata soslu enfes Sofie protiferolü öneriyor. Business Lunch menünün üçüncü alternatifi olan çörekotlu hellim ile taçlanan domates çorbası, kurutulmuş domates, siyah zeytin ve rokanın süslediği Patlıcanlı Rigatoni en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Tatlı olarak ise çikolata soslu vişneli brownie güne renk katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.